search

Foster House in Kent

posted on
September 19th, 2012
written by
Sanziana
category
DECO, INTERIOARE
comments
1 comments

Muta, muta de uimire am fost atunci cand am dat cu ochii de proprietatea Foster, aflata in Kent, la doar o ora si jumatate distanta de centrul Londrei. 

Nu stiu daca e nevoie sa va si explic de ce aceasta resedinta cu sase dormitoare m-a lasat cu gura cascata, dar o voi face. Intotdeauna am apreciat grija pentru detalii, m-au fascinat spatiile care iti dau senzatia ca in orice coltisor te-ai afla, exista un altul mult mai frumos in spatele, in stanga sau in dreapta ta. Acesta este sentimentul pe care il traiesc acum uitandu-ma la fotografiile casei Foster.

Partea si mai interesanta a povestii este ca proprietatea din Kent este doar una dintre multele proprietati pe care Agentia de Locatii Beach Studio le ofera spre inchiriere pentru sedinte foto, filme, etc. Va asigur ca mi-a fost destul de greu sa aleg o singura casa pentru postul de azi.

 
Fotografii: beachstudio.co.uk

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Ruxandra - September 22, 2012 at 7:34 pm - Reply

    Foarte frumoasa casa aceasta…De fapt, nici nu mă miră alegerea făcută având în vedere că, deși am „dat peste” visuell.ro de foarte puțin timp, alegerile tale sunt fără cusur. Totul este o sursă de inspirație, îndrăznesc să afirm că și tu ești o sursă de inspirație deși nu te cunosc personal – dar faptul că ești în spatele acestui site minunat îmi întărește convingerea.

  • Leave a Reply