search

Henrietta Hotel in London

posted on
May 17th, 2017
written by
Sanziana
category
LEISURE, TRAVEL
comments
0 comments

Nu credeam ca ma voi intoarce atat de curand cu o recomandare din Londra, dar ce sa fac daca m-am indragostit subit de Henrietta Hotel

Cum rabdarea nu este punctul meu forte, nu am reusit sa ma conving singura ca ar trebui sa aman postarea pentru o data viitoare… Acum sunt indragostita, acum va povestesc si va arat!

Pozitionat in inima Covent Garden, Henrietta este un boutique hotel intim cu 18 camere si cu un design (care m-a exaltat la maxim) semnat de Dorothée Meilichzon.

Dorothee povesteste ca aproape de fiecare data cand incepe un nou proiect, prima sursa de inspiratie o constituie cartierul in care se afla spatiul cu pricina. Si in acest caz, designer-ul s-a lasat influentat de strada pe care se afla hotelul, strada cu cladiri foarte traditionale, cu forme diferite de acoperisuri, cu ornamente la ferestre si foarte diferite una de cealalta.

Acesta este motivul pentru care Dorothee a decis sa creeze tabliile de pat supradimensionate si cu multe elemente, de la oglinzi pana la tesaturi pictate manual. Mai multe despre ce a inspirat-o si ce si-a dorit sa transmita, gasiti AICI!
01

02

03

04

05

06

07

08

09

010

011
Photos via chzon.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply