search

Hobirama

posted on
November 16th, 2012
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
1 comments

Daca nu aveti drum prin Centrul Vechi al Bucurestiului, sa va faceti! Si cand ajungeti aici, va recomand sa traiti experienta de a trece pragul magazinului Hobirama

Este un loc discret, ferit parca de privirile directe, o lume care asteapta sa ti se dezvaluie din clipa in care apesi timid pe clanta. Odata patruns in universul Hobirama nu ai cum sa nu il indragesti. Un spatiu cu design nonconformist si ludic, brand-uri pe care nu le poti gasi in alta parte…Visul oricarui pasionat de moda si frumos!

Despre Hobirama am aflat ca “este un loc creat de noi, Ana si Alex, nascut din continua cautare a acelor lucruri in care sa ne regasim, sa ne defineasca si sa ne redefineasca personalitatea in viata de zi cu zi, ca o alternativa la comun. Aici incercam sa cream un spatiu in care sa poti gasi artizani din toate colturile lumii, oameni cu viziune si dorinta de a crea lucruri noi, indraznete, in care sa te simti bine.

Clientii nostri sunt saturati de brand-urile de mass market, nu cauta aprobarea unei societati focusate pe tendintele impuse de media sau de marile magazine. In consecinta, incercam in mod constant sa aducem lucruri  noi si cool in butic in care, in prezent poti gasi brand-uri ca Masnada, Barbara i Gongini, Best Behavior, Album di Famiglia, Rundholz, Novemb3r, R13 si Jena.Theo jeans, 7Moods, MyTShirt, Dead
Cigarette t-shirts, Anniel,Dioniso si Grotesque shoes, Frye boots, Wig50 bags precum si o selectie speciala de bijuterii”.

V-am convins?

Hanul cu Tei 23
Luni-Sambata
11.30am – 7.30pmFotografii: Oana Radu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Iulia Ivanov - November 19, 2012 at 10:52 am - Reply

    great place ! am ezitat sa intru cand am ajuns in Bucuresti si acum imi pare rau.. Data viitoare stiu ce am de facut !

  • Leave a Reply