search

Hot Spots at Romanian Design Week

posted on
May 23rd, 2016
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Am avut un week-end arhiplin, dar tot am reusit sa dau o raita prin Piata Amzei la Romanian Design Week si sa ma bucur de o experienta cu totul si cu totul speciala.

Daca nu ati apucat inca sa faceti acelasi lucru, nu va impacientati, mai aveti timp pana pe 5 iunie. Veti avea ocazia sa admirati lucrarile a 150 de designeri romani, plus expozitia semnata de Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia si Suedia – tarile invitate in cadrul noii editii Romanian Design Week. Merita sa mergeti, credeti-ma pe cuvant!
Eu am plecat impresionata de atat de multi designeri, incat nu pot sa nu enumar macar cativa: UbiKubi, Corvin Cristian & Vlad Hani (familia de scaune Takim este preferata mea), Ana Botezatu & Ecopolis, Materia sau Madalina Andronic.

Dar haideti sa va spun pe unde mi-am mai propus sa trec:

Diploma Selected – o expoziție capsula care aduce in prim plan dialogul artistic intre 12 profesionisti din industriile creative si 12 proaspeți absolventi ai facultatilor vocationale. Expozitia va fi gazduita in perioada 21-29 mai de Casa Filipescu-Cesianu (Sala Lapidarium), parte a Muzeului Municipiului Bucureşti.
Calea Victoriei 151 / Program expozitie: 22-29 mai/12:00-20:00.

Conferinta The designer’s new skin – Max Fraser, jurnalist și colaborator London Design Festival, alaturi de Lucas Verweij, jurnalist Dezeen.com si Mihai Gurei, Director de creatie si Fondator Intro, vor explora limitele designului intr-o conferinta-spectacol despre puterea si limitarile creativitatii. Discutia va gravita in jurul evolutiei designerului-antreprenor si a creativilor multi-talentati, care activeaza in mai multe domenii, dar și pe importanta mestesugurilor si a aptitudinilor individuale ale specialistilor.
Conferinta va avea loc pe 29 mai la ora 12.00 la Institute, the café

SENSUL UNEI METODE de Barna Nemethi – Un workshop despre cum se pot integra stilul, intentia, referintele si consistenta in metodele deja existente de lucru. Se adreseaza fotografilor de orice nivel, de la incepatori la profesionisti, care vor sa exploreze latura creativă si artistica a fotografiei si nu doar pe cea tehnica.
The Brewery – Strada Logofat Tautu, nr. 68A, et. 2, 28 mai // de la 10:00 la 19:00

Portobello Stradale – Portobello Stradale este un manifest pentru a „scoate lumea in strada” – concept menit sa atraga atentia in privinta lipsei zonelor pietonale si a necesitatii eliminarii traficului din centrul orasului. Prima editie din 2016 se va desfasura in cadrul participarii la Romanian Design Week a Instalart.
TWINS STUDIO- Strada Ion Câmpineanu, nr. 2-4 – 2 iunie, de la 19:00

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply