search

Ileana & Leia

posted on
October 8th, 2014
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
0 comments

Cu Ileana Sebe v-am facut demult cunostinta prin intermediul minunatului Zwei , iar astazi avem din nou rendez-vous! Cu Ileana si cu cineva foarte drag ei… Leia!

Cine?
Leia, metis – maidanez, are in jur de 3 ani

Ce (ii place cel mai mult sa faca)?
Nu reusim sa o convingem sa intre in casa, asa ca cea mai mare parte a timpului si-o petrece in curte. Ii place sa stea langa gard, sa primeasca atentie si mangaieri. Are multi prieteni in cartier.

Cand si cum ( a intrat in viata ta) ?

Acum vreo doi ani, aveam o bara lipsa in gard si a intrat pe acolo. Frania, fiica mea, a ajuns acasa la pranz si a gasit-o stand linistita in curte. Apoi, incercand sa-i gasim stapanul, am aflat ca se afla de ceva vreme in cartier. In perioada respectiva vorbisem sa primim alt catel in familie, asa ca nu ne-am hotarat de la inceput sa o pastram, am incercat sa-i gasim stapanul, dar nu am reusit si in final a ramas cu noi.

Unde ( este locul ei favorit)?
Isi face “cuiburi” prin gradina in care se aseaza vara sa se racoreasca si iarna sa se incalzeasca.

De ce ( e sp├ęcial(a) pentru tine)?

Pentru ca ea ne-a ales pe noi si nu noi pe ea. Frania isi dorea foarte mult un catel si ma tot presa sa luam unul. Dupa ce ne-am uitat la toate rasele, fiecare avea preferintele ei, nu am cazut de acord si in final am hotarat sa luam un metis. Tot amanam momentul, gandindu-ma ca o sa apara si asa s-a si intamplat. Si e cainele perfect, iubitoare, frumoasa, doar pisicile ce o mai supara si le latra, in rest e foarte blanda.
Si e speciala nu doar pentru noi, ci pentru mai multi oameni din cartier, care-i fac periodic vizite.

1
2
3

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply