search

In vizita la A & A

posted on
February 7th, 2020
written by
Sanziana
category
DECO, ZI DE VIZITA
comments
0 comments

Se prea poate sa fie o ora cam tarzie si nepotrivita pentru vizite, as putea sa-i spun chiar “Seara de vizita”, daca stau sa ma gandesc mai bine.

Una peste alta, astept de prea mult timp sa ma si sa va plimb prin aceasta casa, astfel incat imi era imposibil sa accept ca as putea rata si aceasta zi/seara de vineri. Daca nu va mai prind in seara asta, poate maine dimineata… La cafea, bineinteles!

Nici nu stiu de unde sa incep cu acest tur de casa… Cu inceputul, veti zice, nu-i asa? Fie, cu inceputul! Este un apartament ce m-a impresionat puternic, motiv pentru care m-am gandit mult care sa fie primele adjective cu ajutorul carora sa o descriu. Dupa indelungi deliberari, am ales: nonconformist, cu detalii spectaculoase si deosebit de intim.

Ati vazut tavanul negru? Sunt topita dupa el, realmente topita. Dar aplica neagra cu brat de la Flos sau lustrele Dancing de la Menu ( deasupra mesei de dining si deasupra fotoliului Carl Hansen & Søn)? Si nici nu am ajuns inca la bucatarie, care m-a lasat, efectiv, fara cuvinte. Nu? Un spectacol, va jur…

Ma tot plimb prin casa, urc scarile, le cobor (din pacate nu am fotografii si cu scara, la fel de minunata si ea) si imi revine in minte un gand care m-a tot urmarit de-a lungul acestor ani… Ce privilegiata sunt ca pot intra in astfel de spatii, ca le pot admira de aproape, ca ma pot incarca de frumos, cat sa imi ajunga pentru o perioada insemnata de timp. Unde mai pui ca beau si cafea (V60 de aceasta data), in timp ce stau tolanita pe cate un fotoliu sau pe vreo canapea.

Doar nu va imaginati ca imi incheiam seara de vizita, fara a va spune cine este “vinovat” pentru design?  Bogdan Ciocodeica Studio, in cazul in care nu intuiserati deja stilul.

Gata, va las sa savurati in liniste si pe indelete fotografiile.

 


Fotografii de Kinga Tomos

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply