search

In vizita la Ileana

posted on
September 28th, 2012
written by
Sanziana
category
DECO, ZI DE VIZITA
comments
5 comments

Am cunoscut-o pe Ileana Sebe in urma cu patru zile cand i-am propus sa ne primeasca in vizita la ea acasa. 

Si mi-a ramas intiparit in minte cum mi-a povestit ca locuieste “intr-un fel de casa de la tara, doar ca in mijlocul Bucurestiului”. Si asa este, va veti convinge in cele ce urmeaza!

Am ajuns pe o strada linistita, cu case frumoase si copaci inalti in jurul orei opt dimineata. Am intrat cu ochii carpiti de somn, iar Ileana ne-a asteptat cu clatite cu dulceata de trandafiri, cafea indulcita cu sirop de agave si Chopin pe fundal. M-am trezit de indata ce am inceput sa observ frumusetea de care eram inconjurata. Stiti sentimentul acela de bine, de liniste care te cuprinde cateodata cand te afli intr-un spatiu care emana energie pozitiva? De aici nu-mi mai venea sa plec. La fel cum mi se intampla si cand intru pe blogul Ilenei, ZWEI.

Am petrecut mult timp in curte, unde Ileana mi-a povestit despre dovleacul, zmeura sau leandrul plantate de ea si am mancat o rosie cherry din “productia proprie” in timp ce priveam prunul batran. Cand am descoperit bucataria, am uitat un pic de curte. Cand am ajuns in dormitor, am uitat de tot si toate. Cum e sa stai intins in pat, sa ai o usa mare si alba in fata ta, care atunci cand se deschide scoate la iveala o terasa superba, cu sezlong, plante si lumina?

O casa pe care am indragit-o ca pe un suflet drag, ca pe o prietena veche si foarte buna…Fotografii: Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

5comments

 • deco atelier - September 28, 2012 at 9:20 pm - Reply

  aaa, ce bine ca ai fost. ileana are cel mai frumos dormitor cu terasa!

 • afi - September 30, 2012 at 10:26 am - Reply

  o casuta din care n-ai mai vrea sa pleci…

 • Erika - October 1, 2012 at 10:05 am - Reply

  ca un vis frumos! Totul arata superb, toate elementele colorate din ceramica m-au vrajit cu adevarat…

 • Mari - February 2, 2013 at 9:36 pm - Reply

  In casa asta atat de luminoasa,cel mai tare mi-au placut scaunele cu picioarele si spatarele atat de bogat lucrate,ca sa nu mai vorbesc se cele cu piele de Cordoba! Fotoliile care mie mi s-au parut unicate completeaza colectia. Frumos!

 • Leave a Reply