search

Inspiration Challenge Gala

posted on
November 18th, 2014
written by
Sanziana
category
JURNAL P.S.
comments
0 comments

Saptamana trecuta, mai exact pe data de 13 noiembrie, a avut loc vernisajul AVON Inspiration Challenge, la galeria de artă contemporană Galateca.

V-am povestit deja in articolele anterioare ca zece artisti au fost provocati sa creeze zece lucrari inspirate de parfumuri Avon. Ei bine joi, am avut, in sfarsit, ocazia de a descoperi creatiile mult asteptate. Tema care a unit atat de firesc cele zece obiecte a fost povestea femeii Avon, o poveste spusa chiar de ea in filele jurnalului sau personal.
Tinerii creativi au surprins femeia AVON în două ipostaze diferite: cinci dintre ei au vorbit despre distracție, cinci despre relație, spunând, de fapt, povestea oricărei femei: cu stări și emoțiii diferite, uneori contradictorii, dar care îi influențează gesturile, inclusiv parfumurile pe care alege să le poarte.

Madalinei Teler i-a revenit “relatia”. Creatia ei a fost o bomboniera ce se poate preschimba in pandantiv. “Femme este un parfum subtil si feminin. Mi-a inspirat eleganta unei femei si pretiozitatea unui diamant”.
https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography
https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Liliana Stoica, responsabila cu “distractia”, a colorat tabloul timp de o saptamana, iar lipitul celor peste 1000 de bucati de lemn de brad a durat peste 12 ore. „Parfumul Outspoken Intense are tonuri vibrate florale, este vesel și pregătit de distracție, de a spune “da” momentelor frumoase în care este important să acționezi, să ieși în față. Prin acest proiect îmi doresc să surprind femeia care este gata să trăiască așa cum visează că este posibil. ”

In loc de concluzie… Fie ca este vorba de relatie, fie ca este vorba de distractie, imi este destul de usor sa ma regasesc si sa ma identific cu ambele stari. La fel vizualizez si bomboniera Madalinei asezata frumos langa tabloul Lilianei, completandu-se reciproc.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography
https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply