search

Inspiration Challenge

posted on
October 14th, 2014
written by
Sanziana
category
JURNAL P.S.
comments
0 comments

Inspiratia joaca un rol destul de important in viata mea de zi cu zi si multe dintre activitatile pe care le desfasor n-ar putea exista in lipsa ei… a inspiratiei!

Fie ca ma aflu in fata unei fotografii, a unui text, a unei rochii, a unui scaun sau a unei mici cesti de portelan, criteriul de selectie este destul de simplu: ma inspira sau nu ma inspira.

Daca scurta introducere a fost despre mine, povestea ce urmeaza este despre cea de-a doua editie a Avon Inspiration Challenge, un proiect care provoaca zece artisti din domenii diferite sa creeze inspirati de zece parfumuri.

Nu aveti idee cat de nerabdatoare sunt sa aflu cum vor arata creatiile lor, ce i-a inspirat mai mult si mai mult, cum au ajuns la produsul final… De-abia astept! Ca sa va transmit si voua macar o zecime din freamatul meu, ma gandesc sa va dezvalui care sunt categorille si ce artisti sunt implicati in aceasta provocare a inspiratiei.

Asadar, design-ul vestimentar este reprezentat de Ioana Ciolacu și Mihai Dan Zarug, design-ul de produs de Mădălina Teler și Liliana Stoica, bijuteria de Carla Szabo și Alexandra Ungurelu, fotografia de Cătălin Georgescu și Cristian Vasile, iar ilustrația de Mădălina Andronic și Ioana Șopov.

Eu va voi spune povesti frumoase despre inspiratie, despre procesul de creatie si despre produsele finale realizate de Madalina Teler si Liliana Stoica. Madalina creeaza, modeleaza si insufleteste obiectele De Ceramica, Liliana simte viata in culori si o descrie cu har sub umbrela Decobox.

Femme si Outspoken Intense sunt parfumurile ce le-au fost atribuite celor doua reprezentante ale categoriei Design de Produs. Despre Femme stiu ca imbina notele delicioase de para cu acordurile opulente ale magnoliei si caldura ambrei, iar Outspoken Intense este un parfum dedicat femeii senzuale, pasionale, lipsite de inhibiții, conștientă de puterea sa de atracție.

Nu sunteti din ce in ce mai curiosi sa aflati cum vor arata creatiile Madalinei si ale Lilianei?

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply