search

Ioana & Patsy

posted on
April 8th, 2015
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
2 comments

Cred ca am cunoscut-o pe Ioana Dumitrescu in urma cu vreo cinci ani ( dar s-ar putea sa exagerez)! De curand am facut cunostinta cu blogul ei de food, East of Kitchen, iar zilele trecute am avut onoarea de a o mangaia pe Patsy! 

Cine?
Patsy, Ragdoll, 6 ani impliniti pe 22 martie.

Ce(ii place cel mai mult sa faca)?
Sa doarma, cat mai mult. Si sa iasa pe terasa ca sa comunice cu porumbeii.

Cand si cum(a intrat in viata ta)?

Patsy a fost un cadou de ziua mea primit de la o prietena foarte draga. Iar cand am primit-o in dar m-am simtit pentru o clipa, din nou, ca un copil. Iar numele l-a primit pentru ca in mintea mea, daca Patsy Stone din Absolutely Fabulous ar avea un corespondent in lumea animelalor, acesta ar fi cu siguranta Patsy a mea.

Unde(este locul lui favorit)?
In dressingul meu, deasupra unui teanc de tricouri proaspat spalate si calcate. Daca nu e acolo, sigur e in dulapul din vestibul, doarme pe esarfe.

De ce(este special pentru tine)?

Pentru ca este cel mai iubitor animal de companie pe care l-am avut vreodata si pentru ca are o rabdare de fier cu fiica mea in varsta de aproape trei ani.

_P4A0533
_P4A0481
_P4A0555
_P4A0504
_P4A0500
_P4A0595
_P4A0608

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

2comments

  • Violeta - April 9, 2015 at 6:56 pm - Reply

    Patsy este adorabila. Se vede ca isi adora stapana, iar doamna este topita dupa ea. Stiu ce inseamna sa te intampine o pisicuta la usa si sa te adoarma torcand.
    Animalele su suflet.

  • Anca - April 23, 2015 at 9:25 am - Reply

    Absolut minunate fotografiile si caldura pe care o transmit! E adevarat sunt subiectiva pentru ca iubesc pisicile, iar Patsy este fabuloasa :)) dupa cum bine isi merita numele. Multumesc pentru incantarea visualla :)

  • Leave a Reply