search

Irina & Cioara

posted on
October 15th, 2014
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
0 comments

Irina Marinescu este unul dintre designerii mei preferati, iar Cioara, labradorul din dotare, este unul dintre cei mai afectuosi caini din cati am intalnit. 

Dar cine sa va povesteasca mai frumos despre el, daca nu chiar Irina…

Cine?
Cioara. Labrador Retriver. Negru
Data nasterii : 15 Aprilie 2013
Zodie : Berbec

Ce (ii place cel mai mult sa faca)?
Adora: sa inoate, sa bea apa de la robinet (detaliu foarte important : este imperios necesar sa-l deschida singur, altfel nu are nici o valoare), sa se inghesuie oriunde si oricat e nevoie pentru a fi cat mai aproape de unul dintre noi, sa mearga cu masina, sa cotrobaie prin genti si cosurile (pline cu ate si hartii) din atelier, sa fie mangaiat, sa se strecoare in pat, sa iti aduca diverse obiecte in semn de mare bucurie.
Ii plac merele, orezul si maslinele.

Cand si cum ( a intrat in viata ta)?
Pe 4 Iunie 2013 drept cadou de ziua de nastere a lui Luca. Il asteptam de o saptamana, dar a avut un drum mai lung de parcurs, pentru ca s-a nascut in afara Bucurestiului.

Unde ( este locul lui favorit)?
II place teribil sa se cuibareasca in locuri mult prea mici pentru el, dar insista cu incapatanare pana cand reuseste. De cele mai multe ori aterizeaza langa unul dintre noi, pentru ca cel mai tare ii place sa se aseze cu botul (cel putin) pe o parte din tine.

De ce ( e spécial(a) pentru tine)?

Eu am crescut de mica cu caini in casa. Prin urmare, am considerat mereu prezenta unui animal ca pe un ceva firesc si absolut necesar. Luca s-a nascut cu un caine in casa (Richie, pe care l-am pierdut la varsta de 9 ani). A urmat o perioada foarte lunga in care nu am mai avut caine si mi-a lipsit teribil.

Cioara e extrem de special pentru noi toti. L-am luat dupa noi peste tot si este in fiecare zi cu mine in atelier. Asta l-a transformat intr-un personaj foarte sociabil si carismatic.
Reuseste intr-o maniera total aparte sa se faca placut chiar si de cei carora le este ingrozitor de frica de caini si ii ies perfect eye contact-urile cu care sa te convinga sa nu mai fii suparat pe el. Uneori, cand ma priveste fix, ma astept sa si spuna ceva.
irina marinescu 1
irina marinescu 2
irina marinescu 3
irina marinescu 4

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply