search

Kadeau Restaurant in Copenhagen

posted on
March 24th, 2017
written by
Sanziana
category
LEISURE, TRAVEL
comments
1 comments

Stiu ca tot despre Copenhaga am vorbit si in urma cu vreo saptamana, dar m-am gandit ca, daca data trecuta am rezolvat problema cazarii, astazi ar trebui sa gasesc un restaurant pe masura! 

Si am ales restaurantul Kadeau, care tocmai si-a redeschis usile intr-o noua locatie, ceva mai mica si mult mai intima decat precedenta.

“Dupa prima deschidere din Copenhaga, am devenit foarte populari, iar restaurantul mult prea mic. Ne-am mutat intr-un spatiu mai mare, acolo unde am si primit prima noastra stea Michelin, dar in scurt timp am realizat ca este prea mare”, povesteste chef Nicolai Nørregaard.

La a treia incercare, Thomas Lykke de la studio-ul de design OEO, a primit brief-ul de a crea unui spatiu intim, care sa te duca mai mult cu gandul la un apartament privat.”Am vrut sa plasam bucataria exact in mijloc, astfel incat oricine intra sa fie nevoit sa treaca prin ea pentru a ajunge la masa. Ideea unei bucatarii deschise nu este noua, dar incercarea de a proiecta o varianta profesionala care sa dea senzatia uneia domestice, este”, explica Nørregaard.

Lyyke povesteste ca si-au propus sa creeze o experienta unica, in care materialele sa vorbeasca cu tine si sa imbatraneasca frumos, “un spatiu caruia sa-i simti pe loc sufletul si charisma”.

Daca ajungeti la Kadeau inaintea mea, astept impresii!

Wildersgade 10b
1a

2a

2b

3a

kadeau-2

kadeau-3

kadeau-4

kadeau-5

kadeau-6

kadeau-7

kadeau-8

Photos via thespaces.com, wallpaper.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

 • Gianina Voicu - March 24, 2017 at 4:23 pm - Reply

  Buna ziua,
  Nu va scriu in legatura cu aceast postare ci referitor la 2 postari publicate cu ceva vreme in urma.Este vorba de o postare publicata in 29 Aprilie 2016,in vizita la Alina, Marius si Micha. Din postarea respectiva mi-a placut totul dar sunt interesata in mod special de sobe. Am si eu o casa in stil traditional romanesc, si as vrea sa-mi fac o soba de teracota asa ca as fi vrut sa va rog sa-i intrebati cine le-a facut sobele si daca pot recomanda persoana. Mai voiam sa stiu de unde si-au luat teracota, am vazut ca cel de la Medias fac niste cahle f frumoase.

  Aceeasi intrebare legata de soba din postarea din Oct 2013, In vizita la Dana, Vlad si Ilinca, daca nu e prea de demult.

  Multumesc,
  Gianina

 • Leave a Reply