Unul dintre locurile de care m-am indragostit in ultima perioada si in care mi-as bea cafeaua sau vinul aproape zilnic este Kane World Food Studio.
Daca nu ati ajuns inca aici (sigur aveti o scuza buna), trebuie neaparat sa o faceti si sa-mi povestiti apoi daca a avut acelasi efect si asupra voastra. In ceea ce ma priveste, am fost impresionata din toate punctele de vedere, de la design, atmosfera, servire si pana la mancare.
Numele de Kane (pronuntia e cu accent pe a) vine de la zeul Havaian dedicat creatiei si mancarii. A fost ales acest nume pentru ca este in directia exotica pe care echipa restaurantului isi doreste sa o promoveze, dar si pentru ca in momentul de fata bucataria havaiana e foarte pe val.
“Ideea noastra a fost sa ne uitam catre cele mai mari orase din lume si sa includem in meniu acele produse care sunt hip in acest moment. Incercam insa sa nu exageram la capitolul ingrediente si mereu incercam sa gasim produse proaspete si ideal locale – acolo unde exista. Obsesia noastra…
I-am spus World Food Studio pentru ca meniul, atat de mancare cat si de bauturi, ar trebui sa fie o calatorie contemporana in jurul lumii. ” (Razvan Crisan)
Cui se adreseaza Kane World Food Studio? “Calatorului si persoanei foarte deschise, dornice sa experimenteze si care are incredere in noi ca am petrecut mult timp sa testam diverse de mixuri de ingredientele astfel incat sa dea o combinatie originala.”
La capitolul design s-au implicat: DAVID MAGUET – co-founder M60 Group (RESTAURANT CONCEPT), DAVID MAGUET & BOGDAN CIOCODEICA (ARTISTIC AND DESIGN DIRECTION) KINGA TOMOS (GRAPHIC IDENTITY), CHRISTELE BEGOC (WALL PAINTING), ATELIER CIPRIAN MANDA / 13X14 / OURDESIGN (CUSTOM MADE FURNITURE), MEȘTESHUKAR BUTIQ.
0 comments