search

Kristina & Oty

posted on
February 18th, 2015
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
0 comments

Kristina Dragomir este cea pe care trebuie sa o intalniti atunci cand sunteti in cautarea unei palarii cool. Oty este cel pe care trebuie sa-l cunoasteti atunci cand va intrebati care este companionul perfect… cu adevarat perfect! 

 

Cine?

Oty, Samoyed 3 ani

Ce (ii place cel mai mult sa faca)?

Sa se joace in aer liber, sa pozeze, sa se plimbe in parc si sa transforme fiecare dimineata intr-o bucurie.

Cand si cum (a intrat in viata ta)?

Prima mea intalnire cu aceasta rasa a fost in urma cu cativa ani in parcul Cismigiu. M-a fascinat frumusetea unui exemplar masculin si la doar cateva ore de la aceasta minunata intalnire, am cautat un crescator si cateva referiri despre rasa pe internet. Asa l-am gasit pe Oty in Ramnicu Valcea, alaturi de cei 7 fratiori care doar ce se nascusera dintr-o pereche superba de samoyezi. Toata familia l-a asteptat cu sufletul la gura timp de o luna de zile. Vremea nefavorabila, zapezile mari de afara si drumurile blocate au mai intarziat intalnirea noastra cu inca 3 saptamani. Dar a meritat!

Unde (este locul lui favorit)?

In fiecare camera si-a creat cate un loc preferat iar ritualul lui se desfasoara pe parcursul intregii zile, la fiecare doua ore isi schimba locul. Balconul ramane totusi teritoriul favorit. De la etajul al doilea al imobilului in care locuim poate admira in voie intreg peisajul Universitatii de Drept.

De ce (este special pentru tine)?

Intre noi exista o legatura foarte speciala, este un caine cu o personalitate aparte, plin de initiativa! Petrecem foarte mult timp impreuna, iar Oty se comporta ca un prieten de nadejde, nu ca un animal de companie, iar acest lucru il face cu adevarat deosebit.

1
2
3
4
5
6
7

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply