search

Le Club

posted on
September 19th, 2014
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
1 comments

In urma cu vreo trei luni am fost invitata la o cina memorabila ( nu, nu romantica) la bistro Le Club

Nu fusesem niciodata, nu stiam prea multe despre restaurant, dar va marturisesc ca mi-am petrecut mai mult de jumatate din timp, studiind decorul pana in cele mai mici detalii. Mi-a placut extrem de mult design-ul interior despre care am aflat ulterior ca poarta semnatura Twins Studio. M-au cucerit si mi-au ramas intiparite in minte lustrele, colajele, texturile, materialele calde si piesele de mobilier ale unor designeri cunoscuti, atmosfera rafinata si eleganta. De atunci si pana in clipa de fata, m-am mai documentat si am aflat ca Le Club nu se rezuma doar la bistro, ci include si piscina, sala de fitness, zona de spa si relaxare, zona de squash.

” Publicul LeClub este iubitor de sport, iar spatiul este destinat familiilor, avand disponibile diverse activitati si zone destinate copiilor. Este un club de sanatate si relaxare privat, profesionist, conceput special pentru relaxarea în familie sau alaturi de prieteni, membri ai clubului. Poti deveni membru Le Club doar la recomandarea a altor doi membri, existand o lista de asteptare care face acest lucru posibil in timp util.

Bucataria LeClub este coordonata de bucatarii Flavours Food Design (www.flavours.ro). Meniul este complementar unui spatiu destinat spotului si sanatatii, dar fara a ignora latura delicioasa a produselor. Meniul este mereu adaptat si completat sezonului, pentru a asigura o varietate de produse proaspete.

1
3
4
5
6
7
8
9
10

Photos via Twins Studio

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Teo - September 19, 2014 at 9:55 am - Reply

    Au cam exagerat cu ecletismul…Nu l-am vazut in realitate, insa pare un mix incorect dozat.

  • Leave a Reply