search

Les Grands Boulevards Hotel in Paris

posted on
April 30th, 2018
written by
Sanziana
category
LEISURE, TRAVEL
comments
0 comments

Mi-e un dor de Paris cum nu cred ca mi-a mai fost vreodata si tare as da o fuga macar pentru un week-end prelungit, daca pentru o luna vi se pare ca as exagera putin…

Am gasit si cazare, doar de aici incepe totul, nu? Voi sta la Les Grands Boulevards Hotel, ca sa stiti unde sa ma cautati! De ce aici? Simplu… Pentru ca arata superb totul.

Dupa succesul pe care l-au avut cu Grand Pigalle (Paris) si Henrietta (Londra), The Experimental Group a deschis cel de-al treilea hotel, Les Grand Boulevards, intr-o cladire din secolul al XVIII-lea.
Spatiul a fost complet renovat, iar designer-ul, Dorothée Meilichzon, s-a lasat inspirata de istoria cladirii, strecurand detalii specifice acelor vremuri in aproape orice coltisor al hotelului.
De exemplu, culoarea rosie folosita in restaurant face trimitere la biroul regelui Louis al XVI-lea, modelul covorului are la baza modelul parchetului din Palatul Versailles, iar in unele camere, draperiile si tabliile de pat te duc cu gandul la romantismul acelui secol.

Pe scurt… Eu chiar as vrea sa dau o fuga pana la Paris si sa-mi petrec sejurul la Les Grand Boulevards Hotel!

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply