search

Loot Forever

posted on
March 9th, 2016
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

In caz ca va intrebati ce s-a intamplat de nu am asternut nici macar un rand pe blog doua zile la rand, ei bine, Loot Forever s-a intamplat! 

Si acum o scurta poveste… Caci fara povesti parca nimic nu are farmec pe de-a-ntregul! Loot Forever este un mic gift shop care a prins viata in dimineata zilei de 7 martie, o camera cu obiecte de design, alese cu grija de Ana & Ste de la Loot si de mine, aka Visuell Atelier.

Poate ca nu are rost sa va spun cu cata bucurie si cu cata emotie le-am aranjat sau cu cat entuziasm am povestit tuturor celor prezenti la evenimentul de deschidere cate ceva despre fiecare obiect, (dar iata ca totusi nu m-am putut abtine)!

Loot Forever este acel loc in care ne-am dori ( Ana, Ste si cu mine) sa veniti ori de cate ori sunteti in cautare de simplitate si frumos. Veti gasi cateva dintre brand-urile noastre favorite: Ontwerpduo, Pigmee, Iris Hantverk, School of Life, Moebe, Simple.Knits, Sanna Trotsman si alte mici surprize.

Deschiderea oficiala a avut loc luni si, din nou, a fost o bucurie imensa sa vad cati oameni iubitori de frumos ne-au trecut pragul. Ca sa nu mai spun de minunatii prieteni ce ne-au incurajat si sprijinit in demersul nostru: Stella Artois, Origo, Simbio si Cold Pressed Juicery! Si daca as incheia acest articol fara sa-i multumesc lui Noemi pentru tot ajutorul, nu mi-as ierta-o… Multumesc din suflet, Noemi, pentru tot!

Loot Forever este deschis (de regula) de luni pana vineri, intre 11:00-16:00, dar vizita voastra trebuie programata AICI!

01
02
03
04
05
06
07
08
08a
08b
09
010
011
012
013
014
015
016
017
018
019
020
stella
Fotografii de Catalin Georgescu si Claudia Cristea

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply