search

Madalina Teler & Liliana Stoica for Inspiration Challenge

posted on
November 3rd, 2014
written by
Sanziana
category
JURNAL P.S., LEISURE
comments
1 comments

Ziua in care artistii implicati in cea de-a doua editie Inspiration Challenge isi vor prezenta creatiile se apropie cu pasi repezi, din ce in ce mai repezi! 

Lucrarile lor au inceput  deja sa se concretizeze, iar curiozitatea nu mi-a dat pace si m-a indemnat sa aflu cat mai multe despre ce le-a inspirat pe protagonistele categoriei de design de produs, Madalina Teler si Liliana Stoica.

Madalina Teler, 27 ani, ceramist si creator al brandului De Ceramica

“Deslusesc tainele ceramicii de mai bine de 10 ani si inca mai am multe lucruri fascinante de descoperit, lucru de care ma bucur zi de zi. Inspiratia creatiilor mele vine din lucrurile simple si frumoase care ma inconjoara. imi plac mult liniile drepte si felul in care acestea se intersecteaza formand diverse patternuri. Femme este un parfum subtil și feminin. Imi inspira eleganta unei femei si pretiozitatea unui diamant. “
Madalina Teler femme

Liliana Stoica, 33 de ani, Artist si Fondator Deco-Box

“Cred ca oamenii sunt un peisaj spectaculos, format din fiecare punct al fiecarei zile, al fiecarui gand, al fiecarei bucurii si a fiecarei tristeti. Eu creez aceasta poveste prin bucati de lemn cioplit si colorat. Elementele se imbina intr-un melanj de sculptura, desen si pictura pentru a crea o reprezentare aproape tridimensionala a unei emotii. Parfumul Outspoken Intense are tonuri vibrate florale, este vesel si pregatit de distractie, de a spune “da” momentelor frumoase in care este important sa actionezi, sa ieși in fata. Prin acest proiect imi doresc sa surprind femeia care este gata sa traiasca asa cum viseaza ca este posibil.”
Liliana Stoica outspoken

Mi-am notat cateva cuvinte cheie, m-am uitat cu ceva mai mare atentie si la imaginile  de “work in progress” si am cateva idei despre cum vor arata creatiile celor doua artiste. Sunt curioasa sa aflu daca intuiesc corect sau nu, dar noroc ca ziua evenimentului este destul de aproape si nu mai am mult de astepta.

 

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

Leave a Reply