search

Marius & Geta

posted on
May 6th, 2015
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
0 comments

Marius este designer de interior, un bun prieten si stapanul Getei ( botezata Gigi initial). Povestea de astazi este despre relatia dintre el si cel mai iubit, indragit, rasfatat teckel! 

Cine?
Gigi. Sau Geta. Initial o chema Gigi (pronuntie frantuzeasca), dar un fost membru al familiei s-a gandit ca Geta ar fi un nume mult mai potrivit pentru un caine care locuieste in Bucuresti. Teckel sau Dachshund, are 8 ani si este nascuta la Iasi. A stat in Bucuresti vreo 5 ani, iar acum traieste la Londra.

Ce (ii place cel mai mult sa faca)?
Geta iubeste mancarea (probabil seamana cu mine). De fapt, traieste ca sa manance. O alta activitate care ii consuma multa energie este somnul. Ii mai place sa faca fetching in parc.

Cand si cum (a intrat in viata ta)?
Eram student la Iasi, am intrat intr-un pet shop si era ultima din lotul de catei. A venit la mine, ne-am jucat un pic si am plecat acasa impreuna. Cred ca ea m-a ales pe mine.

Unde (este locul ei favorit)?
In pat, sub plapuma sau oriunde simte contact uman.

De ce (este speciala pentru tine)?
Pentru ca este genul de caine impecabil prin definitie, iar asta nu necesita explicatii. Cred ca ea se considera om. De altfel, iubeste oamenii, cu precadere pe cei care ii fac masaj. In schimb, ii sunt indiferenti alti caini. Sunt foarte recunoscator ca exista in viata mea. Este un caine bun, cuminte si ofera iubire neconditionat. In acelasi timp este incapatanata si tinde sa manipuleze folosindu-se de expresia aia cu fata de milog.

01
03
04
02
05
20150407-aG11

Fotografii de Adrian Grosaru

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply