search

MBQ December Window Display

posted on
December 15th, 2015
written by
Sanziana
category
VITRINE
comments
6 comments

Saptamana trecuta pe vremea aceasta inca mai puneam la punct ultimele detalii ale display-ului pe care am avut onoarea sa-l creez pentru Mesteshukar ButiQ.

In cazul in care nu ati fost prezenti la evenimentul desfasurat pe inserat si nici nu ati trecut inca prin fata magazinului, sper sa va placa ce a iesit… Am avut misiunea de a-mi imagina, in primul rand, o vitrina de Craciun si apoi de a aduce un strop din spiritul sarbatorilor de iarna si in interiorul magazinului.

Mi-am dorit foarte tare sa existe doi brazi ( unul in vitrina si unul in interior), iar atunci cand te uiti la ei sa-ti dea o stare de bine, de liniste, de vacanta. Asa am ajuns la concluzia ca cel din fereastra sa fie tricotat din lana, sa aiba buzunare pentru fiecare zi din decembrie pana la Craciun, iar buzunarele sa fie pline cu idei de cadouri.
Cam in acest punct al povestii a aparut Erika aka Simple Knits in viata mea, persoana fara de care bradul meu de poveste nu ar fi putut exista. L-a tricotat de mana mai bine de o saptamana, i-a facut buzunare, i-a cusut cifre rosii, i-a dat viata… Si simt nevoia sa ii mai multumesc macar o data!

Cel de-al doilea brad e mai de moda veche, a fost realizat dintr-un covor taranesc care nu putea sta decat in compania unor cosuri cu mere, covrigi si nuci.
01
02
03
04
05
06
07
08
09
010

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

6comments

 • anda - December 15, 2015 at 11:52 am - Reply

  Doamne, Sinziana, ce vitrina minunata, ca sa nu mai zic de decorul din interior! La mai multe!

 • Andreea Giorgia - December 15, 2015 at 6:06 pm - Reply

  Foarte frumos! Felicitari!

 • Sanda - December 16, 2015 at 8:37 am - Reply

  Ce idee inspirata! Felicitari pentru creativitate si bun gust!

 • Gabriela - December 16, 2015 at 6:42 pm - Reply

  Sinziana, multumesc pentru acest decor de poveste care m-a facut sa-mi fie si mai dor de acasa…

 • Leave a Reply