search

Me & PIPHARE

posted on
December 8th, 2014
written by
Sanziana
category
JURNAL P.S.
comments
0 comments

Fiecare zi a saptamanii trecute mi-am petrecut-o cu un musafir cu totul si cu totul special. Numele lui este PIPHARE si este cel mai dragut iepure din cati cunosc eu ( si cunosc cativa).

Din categoria dezvaluirilor despre mine, ma simt obligata sa va povestesc acum ca imi place, de cand ma stiu, sa personific animalele de plus. Nu intentionez sa intru in detalii, dar v-am facut aceasta marturisire, pentru a va fi mai usor sa intelegeti de ce ideea de a ma imprieteni, plimba si locui timp de o saptamana cu PIPHARE m-a incantat de la bun inceput. Ne-am distrat, ne-am amuzat si am strans o multime de povesti care mai de care mai interesante.
ziua-1
ziua-2
ziua-3
ziua-4
ziua-5
ziua-6
ziua-7

Dar astazi este ziua in care veti intelege si de ce, eu si noul meui prieten, PIPHARE, am pornit in aceasta aventura impreuna. Pentru fiecare jucărie de pluș sau carte de povești pentru copii cumpărată din magazinul IKEA în perioada 9 noiembrie 2014 – 3 ianuarie 2015IKEA Foundation donează 1 euro pentru educația copiilor. Campania Jucăriilor de Pluș este rezultatul unui parteneriat între IKEA Foundation, UNICEF și Salvați Copiii, lansat în urmă cu 12 ani, care își propune să contribuie la educația copiilor fără posibilități din întreaga lume.

In plus, aveti optiunea de a va implica și în inițiativa „Donează de două ori”. În zona caselor de marcat sunt poziționate cutii de colectare, în care puteti dona jucăriile sau cărțile pentru copii tocmai cumpărate. Toate jucăriile și cărțile pentru copii vor fi donate către Salvați Copiii România, care le va direcționa către grădinițele în care învață copii fără posibilități.

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply