search

Mega Chic by Mega Image competition

posted on
December 4th, 2015
written by
Sanziana
comments
1 comments

Nu, nu, nu, nu puteti rata acest articol pentru ca vestea pe care urmeaza sa v-o dau pe mine m-a transpus intr-o stare creativa din care nu mai reusesc sa ies de cateva zile.

E drept, cum aud de o provocare, cum ma mobilizez, dar competitia Mega Chic by Mega Image imi place in mod deosebit. Am urmarit-o cu atentie si la prima editie, cea de anul trecut, asa ca si de data aceasta sunt numai ochi si urechi. Mai tineti minte care a fost provocarea lansata tinerilor designeri? Sa transforme clasicele sacose reutilizabile intr-o adevarata colectie de accesorii de shopping.

Zis si facut! Colectia de sacoșe reutilizabile Mega Chic 2015, semnata de catre cei 3 castigatori ai editiei anterioare, este prezenta in toate magazinele Mega Image din primavara acestui an. Mai mult, succesul primei serii de sacose, a determinat ca in luna decembrie sa fie disponibila o noua serie, realizata pe baza altor 3 lucrari apreciate atat de public, cat si de juriu din randul inscrierilor din competitia realizata în 2014. Din cele trei prezente deja in magazine, preferata mea ( de fapt, cea pe care o si am acasa) este sacosa galbena, Urban Family.

Acum a venit randul sa inceapa cea de-a doua editie a competitiei! Tinerii creativi, designerii cunoscuti sau in devenire sunt invitati sa-si inscrie, in perioada 18 noiembrie – 31 decembrie 2015, ideile pentru design-ul celei de-a doua colectii de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image. Nu-i asa ca acum v-ati entuziasmat si voi, nu doar eu?

Competiția de creatie se desfasoara pe site-ul Mega Image, la adresa www.mega-image.ro si in cadrul aplicatiei dedicate Mega Chic. Participantii au la dispozitie 3 teme de concurs – Cool Statement, Yummy Inspiration si Smart Community.

Va explic si la ce se refera fiecare tema, sigur ca da:
Interior

Cool Statement este despre typography, zicale romanesti cu substrat, expresii care ne inspira sau ne fac sa zambim.
Yummy Inspiration este despre delicii apetisante, bunatati sanatoase sau placerile vinovate.
Smart Community reprezinta bucuriile de weekend, clipele speciale cu prieteni buni si familie.

Dupa cum se poate observa cu ochiul liber, m-am jucat si eu (poza de deschidere) cu una dintre teme, yummy inspiration!

Revenind la competitie, dupa incheierea perioadei de inscrieri, intre 1 si 15 ianuarie 2016, publicul va putea vota in continuare lucrarile preferate. Apoi, un juriu format din specialisti in fashion, fotografie si arta:

Domnica Margescu (fashion director ELLE),

Roxana Gibescu (curator Galateca) si

Cosmin Gogu (fotograf)

alaturi de publicul larg, va selecta lucrarile finaliste si castigatorii care vor semna colectia de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image #2. In final, cele 3 design-uri castigatoare, cate unul pentru fiecare tema de concurs, vor deveni imaginea noii colectii de sacose, Mega Chic, urmand a fi prezente in toate magazinele Mega Image din București si din toata tara din vara anului 2016.

Premii? Da, exista si premii… Cei 3 castigatori vor primi, fiecare, cate 1000 euro, iar premiul de popularitate va fi un iPad Air cu husa personalizata cu lucrarea castigatoare acordat participantului care a obținut cele mai multe voturi.

Nu-i asa ca a meritat sa lecturati acest articol?

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

Leave a Reply