search

Mega Chic by Mega Image continues

posted on
January 7th, 2016
written by
Sanziana
category
CONCURS, LEISURE
comments
0 comments

Va mai amintiti de povestea mea despre competitia Mega Chic by Mega Image? Da sau sau mai bine v-as improspata un pic memoria? Pentru orice eventualitate, aleg varianta a doua… 

Ei bine, in perioada 18 noiembrie – 31 decembrie 2015 s-a desfasurat cea de-a doua editie a competitiei Mega Chic by Mega Image, competitie deschisa tuturor celor care si-au dorit sa transforme clasicele sacose reutilizabile de cumparaturi intr-o adevarata colectie de accesorii de shopping.

Participantii au avut la dispozitie 3 teme de concurs: Cool Statement, Yummy Inspiration si Smart Community.  Cool Statement a fost despre typography, zicale romanesti cu substrat, expresii care ne inspira sau ne fac sa zambim, Yummy Inspiration despre delicii apetisante, bunatati sanatoase sau placerile vinovate si Smart Community despre bucuriile de weekend, clipele speciale cu prieteni buni si familie.

Inscrierile s-au incheiat, dar partea care mie imi place cel mai mult de-abia a inceput: votarea! Aveti timp sa va alegeti lucrarile favorite pana pe 15 ianuarie si le gasiti pe toate, in jur de 300, AICI! Mie mi-a fost tare greu sa fac un Top 5 ( initital am vrut sa fac un Top 3, mi-a fost insa imposibil), dar preferatele mele, cele pe care chiar m-as bucura sa le vad in forma finala sunt:

Andrei Florin Macesanu
andrei florin macesanu

Anamaria Tuclea
anamaria tuclea

Veronica Neacsu
veronica neacsu

Ilinca Pop 1 si Ilinca Pop 2 ( imi plac ambele lucrari, nu am putut alege una singura)
ilinca pop 1
ilinca pop

Adelina Ivan
adelina ivan

Sunt multe lucrari minunate inscrise si sunt tare curioasa sa aflu care sunt si preferatele voastre ( ne potrivim la gusturi oare?).  De-abia astept sa vad ce alegeri va face si juriul format din Domnica Margescu (fashion director ELLE), Roxana Gibescu (curator Galateca) si Cosmin Gogu (fotograf)! A… Cred ca am uitat sa mentionez faptul ca votul nostru, al publicului, conteaza caci este inclus in jurizarea finala.

Mai am un pic de asteptat, dar sunt rabdatoare sau cel putin ma straduiesc sa fiu…

 

 

 

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply