search

Merry Christmas and a beautiful New Year

posted on
December 23rd, 2015
written by
Sanziana
category
JURNAL P.S., LEISURE
comments
2 comments

De maine pot fi gasita cu picioarele pe pereti sau lenevind pe canapea, bucurandu-ma cat pot de mult de aceasta vacanta. Dar nu voi pleca asa, pur si simplu, fara sa-mi iau la revedere de la voi!

Nu as fi spus ca ma voi emotiona, dar iata-ma in fata calculatorului, usor fastacita si aproape incapabila sa articulez cateva fraze coerente. Ma adun imediat, stati linistiti, am nevoie de o gura de cafea… Gata, mi-am revenit.

Mi-am adus aminte ca o prietena draga mi-a spus la inceputul lui 2015 ca acesta va fi un an al schimbarilor si realizez acum cata dreptate a avut… A fost un an pe care inca il mai diger, despre care nu prea stiu ce sa va spun si nici nu ma simt pregatita sa trag concluziile, dar stiu ca a fost complicat, altfel si surprinzator.

S-ar putea sa ma fi si schimbat pe alocuri acest 2015, dar, cum v-am spus deja, concluziile mai au de asteptat. Ceea ce a ramas la fel si “motivul pentru care ne-am adunat cu totii aici” este faptul ca va sunt extrem de recunoscatoare ca existati, ca ma cititi din cand in cand, ca va incepeti uneori diminetile cu Visuell si ca iubim impreuna frumosul…Va multumesc!

Acestea fiind stangaci zise, va anunt ca vine Craciunul si ca ma bucur, de fiecare data, ca un copil de aceasta perioada din an, ceea ce va doresc si voua! Mi-ar fi placut si o ninsoare, doua, dar ma descurc si in conditiile date. Sper sa aveti sarbatori linistite, senine, pline de emotii frumoase si sa ne revedem in 2016 cu un chef teribil de a face lumea mai frumoasa!

Merry Christmas, va pup si ma duc sa termin de baut cafeaua!

Photo via oldmansea.tumblr.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

2comments

  • Andreea Giorgia - December 23, 2015 at 10:43 am - Reply

    Craciun fericit! Noi iti multumim…

  • Sanda - December 24, 2015 at 10:28 pm - Reply

    Toate urarile de bine si tie si te aseptam in 2016 cu articole interesante si frumoase asa cum ne-ai obisnuit!

  • Leave a Reply