search

Meze Taverna

posted on
October 22nd, 2012
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
1 comments

V-am mai povestit ca sunt o mare iubitoare a stilului de viata grecesc? V-am spus cat de mult imi place sa-mi petrec verile la taverne, sa mananc tzatziki si sa imprumut din relaxarea mediteraneeana? Acum le pot face pe toate la Meze Taverna.   

Daca nu ati auzit inca de acest nou restaurant cu specific grecesc, va rog sa dati o fuga cat mai repede pentru ca este o experienta de care va veti bucura cu toate simturile. Manacarea este excelenta, meniul fiind conceput de unul dintre cei mai apreciati bucatari greci, Georgios Kritos. Toate ingredientele, condimentele, uleiul de masline, etc sunt aduse din Grecia si credeti-ma ca veti simti diferenta.

Amenajarea ii apartine arhitectului Corvin Cristian, care a recreeat impecabil atmosfera unei taverne grecesti, cu aceeasi grija pentru detalii, prezenta in orice proiect al sau: cutiile de branza Feta au devenit ghivece pentru plante, cele de ulei de masline s-au transformat in lustre, scuterele vechi sunt folosite drept glastre si multe alte accente pe care le veti descoperi si singuri.

Locul meu preferat din taverna Meze este Camera familiei, spatiu de desfasurare al personalului de servire, dar si loc de luat masa al “musafirilor”. Esti aproape de bucatarie, vezi cum se pregateste mancarea, cafeaua se prepara in spatele tau, portocalele se storc chiar langa tine… Ca si cum ai fi in bucataria unor prieteni apropiati, asteptand sa se serveasca masa.

Str. Nicolae Tonitza nr.6, Centrul Istoric
Tel: 021.539.53.53Fotografii: Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Anca - October 22, 2012 at 11:55 am - Reply

    Ce-mi place telefonul turquoise!!!!!!
    …si restaurantul e clar pe lista la prima vizita in Bucuresti! ;-)

  • Leave a Reply