search

My New obsession: Nespresso Expert

posted on
June 8th, 2017
written by
Sanziana
comments
0 comments

La cate pasiuni si obsesii fac zilnic doar din sfera deco, probabil ca sunteti indreptatiti sa credeti ca nu mai am vreme si de altele… Nimic mai departe de adevar! 

Nu stiu cum reusesc, dar imi gasesc timp de fiecare data pentru noi si noi lucruri, obiecte sau activitati despre care sa imi vina sa vorbesc fara oprire. Pasiunea mea pentru cafea nu cred ca mai este totusi o noutate pentru nimeni, dar m-as bucura sa mai surprind macar o persoana cu aceasta informatie. E cineva surprins? Chiar nimeni?

Atunci putem sa trecem la urmatorul subiect de conversatie, legat de anteriorul, bineinteles… Am senzatia ca au trecut mai bine de doi ani, sper sa nu gresesc, de cand singura cafea pe care o savurez in bucataria-mi proprie este Nespresso. M-a cucerit cu mult timp in urma, de-abia asteptam sa vina in Romania si, din clipa in care dorinta mi s-a indeplinit, suntem suflete pereche. Imi place gustul, design-ul aparatelor de cafea, eleganta acestui brand in general… Imi place, pur si simplu, tot!

De curand a aparut un nou aparat, frumos de pica, Nespresso Expert! Sunt convinsa ca si-a facut aparitia doar pentru a-mi complica mie existenta, caci acum, tot ce imi doresc, este sa-l schimb pe cel de acasa.

Noul aparat este inspirat de universul barista: prietenos, extrem de usor de utilizat, design inedit, butoane rotative cu finisaje din aluminiu pentru setarea temperaturii si a volumului de cafea dorit in ceasca, plus optiunea de preparare a cafelei Americano.

V-ati uitat cu atentie la el? Nu-i asa ca e frumos? Ce bine s-ar mai integra in peisajul bucatariei mele… Daca mai pun la socoteala si ca poate sta lipit de perete, ceea ce espressor-ul meu actual, Pixie, nu poate, chiar ca nu mai dorm la noapte!

Dar sa va zic ce are deosebit acest aparat, pe langa un impecabil design minimalist, care a castigat deja cele mai importante distinctii internationale: Gold la iF Design Award 2017 si Best of the Best la Red Dot Design Award 2017.

In primul rand este un espressor automat ultraperformant, cu presiune de 19 bari, din generatia “internet of things”: poate fi conectat prin Bluetooth Smart Technology la telefonul mobil iar utilizatorul isi poate prepara cafeaua folosind aplicatia Nespresso si chiar isi poate programa ora la care sa gaseasca dimineata cafeaua gata pregatita in ceasca!
In al doilea rand Nespresso Expert ofera un nivel avansat de personalizare: puteti selecta volumul de cafea dorit in ceasca si modalitatea de preparare – Ristretto (25 ml), Espresso (40 ml), Lungo (110 ml) sau Americano (cafea extrasa ristretto, 25 ml, peste care aparatul adauga 125 ml de apa fierbinte), puteti alege functia de apa fierbinte daca doriti sa savurati ceai in loc de cafea la un moment dat si puteti alege din trei niveluri de temperatura diferite: cald, fierbinte si foarte fierbinte. Nu in ultimul espressorul are varianta cu Aeroccino incorporat, pentru iubitorii cafelei cu lapte proaspat.

Si chiar daca nu sunt eu cea mai mare pasionata de tehnologie, faptul ca imi pot personaliza cafeaua direct din aplicatia Nespresso, prin bluetooth, tot mai atinge si ma cucereste! Poti seta volumul cafelei, volumul cestii, sortimentele, temperatura… Toate direct din aplicatie. Dragut, nu?

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply