search

My precious pyjamas

posted on
December 19th, 2012
written by
Sanziana
category
FASHION, WISHLIST
comments
2 comments

Relatia mea cu pijamalele este una absolut speciala: in fiecare an imi doresc foarte mult un set si niciodata nu ma indur sa cumpar. 

Mi-e destul de greu sa va explic mecanismul gandirii mele, dar ma voi stradui sa va redau ideile, exact asa cum imi trec ele prin minte:

“Craciunul nu e Craciun daca nu am si o pijama draguta in care sa stau imbracata in casa… Ma duc sa-mi cumpar… Ba nu, mai bine dau banii pe altceva, pe ceva mai util si poate primesc cadou de Craciun…N-am gasit pijamaua sub brad…Ma duc sa-mi cumpar…Dar ce rost mai are acum? A trecut Craciunul, lasa ca imi iau la anul, nu mor fara…”

Anul acesta am decis sa schimb ceva: chiar ma duc sa imi cumpar o pijama de la Oysho!

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

2comments

  • Mihaela - December 19, 2012 at 10:24 am - Reply

    Sunt fan design oysho si conceptul in sine, dar materialele si cusaturile lasa de dorit. Am patit asta de doua ori, cu 2 perechi de pantaloni casual de lenevit prin casa, dupa doar doua spalari la masina automata cu 400 rpm la stoarcere, s-au desfacut cusaturile pe lateral si in spate pe mijloc. Pe unii scrie pe eticheta 95% vascoza si 5% elastan. Pe ceilalti nu-i gasesc, dar cred ca aveau mai mult bumbac si ceva sintetic. Iti recomand cu mare incredere http://www.uniqlo.com/uk/. Happy holidays!! xoxo

  • Iulia - December 19, 2012 at 11:44 am - Reply

    he he, sa stii ca eu trec in fiecare an prin exact ce treci tu :)) dar eu nici anul asta nu am apucat, am prea multe cadouri de cumparat pt ceilalti :))) asa ca poate la anul
    Sa le potri cu placere si sa ai parte de un Craciun calduros si pufos in ele.

  • Leave a Reply