search

Napolact Lactobar

posted on
August 8th, 2014
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
1 comments

Dupa ultima mea vizita la Cluj am cochetat cateva zile daca nu chiar mai mult cu ideea de a ma muta acolo.  Ciocnindu-ma de magazinul Napolact mi-am dat seama ca n-ar trebui sa renunt la acest gand. 

Am primit ieri o fotografie de instagram de la o prietena (multumesc din suflet) cu lactobarul. Pentru o secunda am crezut si m-am bucurat gandindu-ma ca aceasta locatie splendida se afla in Bucuresti. Dupa un scurt research am aflat ca trebuie sa-mi fac din nou bagajele si sa iau Clujul la picior. S-a lungit atat de mult lista locurilor pe care nu am apucat sa le vad, incat nu mai pot amana prea mult o noua vizita.

Adorabil conceptul magazinului Napolact, impecabil design-ul lui Cosmin Todor ( uitandu-ma pe pagina sa de facebook, am zarit multe alte proiecte minunate facute de el ). Sunt mai mult decat incantata atunci cand mi se spune, aflu, vad sau descopar astfel de locuri in Romania.

“Magazinul oferă soluții pentru orice moment al zilei: de la un mic-dejun plin de energie dimineața, o gustare sănătoasă la prânz sau un iaurt ușor pentru seară. Iubitorii Napolact vor putea descoperi în magazin binecunoscutul lapte în combinații inedite, cu vanilie sau ciocolată, lângă care vor putea asorta unul dintre produsele proaspete de patiserie. De asemenea, vor putea gusta aici iaurturile ușurele sau zdravene împreună cu cereale sau se vor putea desfăta cu telemeaua sau cașcavalul Napolact în sandvișuri savuroase, pe toată perioada zilei.

Mai mult, produsele din meniul magazinului vor fi disponibile și în varianta ”on the go”, în ambalaje speciale. Dar pentru cei care vor să zăbovească, magazinul oferă și wi-fi gratuit, deși Napolact își încurajează clienții să petreacă un moment în tihnă, departe de telefon sau laptop. ” ( Sursa: stiridecluj.ro)

Piata Mihai Viteazul, nr. 7-8

Cluj
Luni-sambata: 07:00-20:00
1
2
3
4
5
6
7
cosmin todor 1
cosmin todor 2
9
10

Photos via Cosmin Todor Facebook Page & Napolact Facebook Page

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Beti - August 8, 2014 at 10:30 am - Reply

    Pentru o vizita la Cluj recomand si cateva locatii de Panemar.

  • Leave a Reply