search

Nicoleta & Bliss

posted on
August 5th, 2015
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
2 comments

Daca ati auzit de Nicoleta ati auzit de Iutta ( brand-ul care reflecta dorul de romanesc) si invers, dar pe Bliss ati avut placerea sa-l intalniti? El este motanul  la vederea caruia m-am topit…

Cine?
Bliss, un motan persan în vârstă de 3 ani și jumătate, zis și ”Regele Pampon”.

Ce (îi place cel mai mult să facă)?
Pe timp de vară, printre activitățile lui preferate se numără câteva ture de echilibristică pe balustrada de pe terasă, urmate de o bine meritată joacă cu apa și bineînțeles, restul zilei e rezervat odihnei pe covorul oltenesc din living. Relaxarea se încheie atunci când în peisaj apar pescăruși sau alte păsări, cel mai sigur motiv de gâlceavă.

Când și cum (a intrat în viața ta)?
Pe Bliss l-am găsit printr-un site de adopții de pisici. A fost dragoste la prima vedere și de-o parte și de alta, pentru că dintre cei 6 pui, el a fost cel mai insistent și a venit după mine până la ușă atunci când am plecat. Pentru că era încă prea mic, am revenit după 2 săptămâni, chiar în ziua de Moș Nicolae. Bliss era singurul pisoi rămas. He was the one.

Unde (este locul lui favorit)?
Atunci când nu se tolănește pe covorul lui preferat, cu siguranță e de găsit în chiuveta de la baie. Apoi, fiecare geantă Iutta nouă este analizată atent de Bliss. Dacă are suficient loc pentru a se cuibări în ea, atunci testul este trecut.

De ce (este special pentru tine)?
Așa cum îi zice și numele, Bliss e o bucurie. În fiecare dimineață face pe paznicul așteaptând să mă trezesc pentru a-și lua porția de răsfăț. E special că-i al meu, însă e și foarte prietenos. Te umple de energie și o stare de bine doar când îl vezi. Unde mai pui că are și o personalitate aparte, care îmi amintește uneori mai degrabă de un câine decât de o pisică.
01
01a
02
03
04
05
06
07

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

2comments

  • Laura - August 6, 2015 at 1:46 pm - Reply

    Awww! Minunat!!

  • Leave a Reply