search

Oana & Lola

posted on
May 27th, 2015
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
0 comments

Astazi avem doua invitate blonde, una mai speciala decat cealalta! Oana Titica, editor coordonator al revistei Good Food & autoarea blogului Chicineta.ro si Lola, golden retriever zambitor si expresiv. 

Cine?
Lola, golden retriever de doi ani și jumătate, sora mea blondă.

Ce (ii place cel mai mult sa faca)?
Să mănânce, să se uite la mine în timp ce mănânc, să se dea cu cracii în sus, să aducă mingea de tenis pe care i-o arunc în lac, să fugă după raţe. Să înoate. Dar mai presus de toate, îi place să fie băgată în seamă and is a huge fan of hugs and cuddling. Există acest film Pixar care se numește Up, cu un golden retriever gras și excesiv de iubitor, a cărui deviză era “I have just met you and I love you”. E foarte reprezentativ pentru toată rasa asta.

Cand si cum (a intrat in viata ta)?
M-am trezit într-o dimineaţă, mi-am făcut cafeaua și am zis “azi îmi iau câine”. Cred că așteptasem 20 de ani momentul. Am mers la mall și am cumpărat-o direct. Şi acum mă întreb de ce nu am făcut pasul mai devreme.

Unde (este locul ei favorit)?
În casă, pretty much oriunde sunt eu. Afară, în bălţi sau orice loc cu apă în care poate să se murdărească mai cu talent.

De ce (este speciala pentru tine)?
Pentru că, după doi ani și jumătate de trăit împreună, primul lucru care îmi vine în cap dimineaţa când mă trezesc și îi văd faţa aia ușor stupidă, cu ochi care mă fixează obsesiv, este “DOAMNE SFINTE, AM UN CÂINE!!!” și mă bucur mai mult decât un adolescent care intră prima dată într-un salon de masaj. Pentru că seamănă cu mine și pentru că pot să am conversaţii existenţiale cu ea și mă ascultă. Pentru că are fundul mare și pentru că de fiecare dată când mă uit la ea, îmi explodează inimioare și artificii deasupra capului, ca în desene animate.

1
2
3
4
5
6
7

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply