E din nou vineri si sunt atat de bucuroasa ca ma asteapta doua zile relaxante de week-end, incat sunt in stare sa ma pun pe topait. Dar nu inainte de a va recomanda sa va rezervati o masa la Osho.
De obicei, atunci cand va propun un loc dragut in care sa iesiti, ma concentrez pe decor, pe atmosfera si acord mai putina importanta partii culinare. Nu de alta, dar sunt genul acela de client care comanda mai tot timpul…salata, espresso lung fara lapte si apa minerala. Azi este o zi speciala pentru ca la Osho am pierdut si notiunea timpului, dar am si mancat cum nu cred sa o mai fi facut vreodata. E lesne de inteles, sper, de ce va voi povesti despre extazul meu culinar.
Nici nu stiu cu ce sa incep. In primul rand mi-a placut la nebunie conceptul de “open kitchen”. In traducere libera, asta inseamna ca totul este la vedere: va puteti alege singuri bucata de carne ( vita Angus, miel, pui, bizon) pe care vreti sa o serviti si apoi puteti privi cum este preparata.
Buun, acum nu sunt eu vreun critic culinar, dar partea care m-a dat complet peste cap este ca mancarurile care mi-au placut cel mai mult sunt cele peste care as fi sarit in mod normal in orice meniu. Eram 100% sigura ca nu-mi place mielul si 150% convinsa ca nu as comanda niciodata in viata caracatita ( pe care o gasiti alaturi, la Osho Fish). N-as vrea sa ma lungesc prea mult cu povestea, dar ideea este ca acum, in timp ce scriu aceste randuri, imi ploua in gura cand ma gandesc la caractita la gratar, iar mielului i-as dedica o oda. Si eu sunt surprinsa, credeti-ma!
Cam asta ar fi sugestia mea pentru o seara de sfarsit de saptamana… un rasfat culinar la Osho!
0 comments