search

Otherside store

posted on
November 28th, 2014
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
1 comments

Uneori imi place sa spun povesti, alteori prefer sa le ascult si sa ma pierd in ele. Astazi, eu va prezint magazinul de nisa Otherside, iar Gianina si Dana sunt cele care  va dezvaluie frumoasa sa poveste. 

Gianina și Dana sunt cele mai bune prietene. Se cunosc din 1993, în 1997 s-au împrietenit la cataramă și sunt nedespărțite de atunci (ca și cum s-ar ști de la grădiniță, precum glumesc ele). Otherside e primul lor business împreună.

” Fane de muzică rock fiind, evident că în căutările noastre pentru a găsi nume de magazin am trecut și prin capitolul “titluri de piese/albume”. Ne-am oprit la Red Hot Chilli Peppers – Otherside pentru că acolo am simțit că nu mai încape nicio îndoială. Se asortează cu ce ne dorim noi: ca acest magazin să reprezinte o alternativă pentru cei care își doresc altceva, deloc mainstream, în materie de fashion.

Ne adresăm celor ca și noi. Noi două purtăm toate brandurile din shop, zilnic. Și nu suntem cele mai speciale, ci doar cu o afinitate pentru zona de fashion de nișă. Avem mulți prieteni cu aceleași gusturi și cunoaștem zilnic noi și noi astfel de oameni. Asta ar fi “one side” of the story. The ” otherside” ar fi că genul acesta de fashion nişat este cam ca și pictura abstractă versus cea clasică. Până la urma oricine, indiferent de nivelul cultural poate aprecia un tablou de Rembrandt. Dar când vine vorba despre un Chagall sau Miro, deja trebuie și o doză de cultura și educație.
Ne adresăm unui public educat, unui public poziționat dincolo de mainstream. Pentru cumpărătorii noștri hainele reprezintă o extensie a propriei personalități, stilul le reflectă individualitatea. Ultimele tendințe în fashion sunt secundare. De accea am adăugat și un subtitlu/ slogan/joc de cuvinte în in side out wear. Tot ceea ce contează cu adevărat vine din interior, din interiorul fiecăruia, nu-i așa?

Brand-urile pe care le gasiti la noi sunt Lurdes Bergada, Studio Cabal, Syngman Cucala, Papucei, Babylonia, Acme Art, Waiting for the sun. Lurdes Bergada și Syngman Cucala sunt rude, mamă și fiu. E o întreagă familie de spanioli de care ne-am îndrăgostit în Barcelona și care au fost primul nostru pick pe lista de branduri. Francezii de la WFS fabrică ochelari de soare cu rama din fibră de lemn reciclat, Acme Art și Babylonia sunt bijuterii handmade in Greece. Iar mai nou, Wilhelmina Arz a creat o mică colecție capsulă pentru Otherside.

Otherside este special pentru noi! Aici am adunat lucruri care ne-au plăcut în întreaga lume, din locurile în care am călătorit. Spunem noi că și combinația de branduri și designul magazinului sunt un mix perfect de industrial cu accente de boem, chiar puțin romantic pe alocuri. Este un loc unde lăsăm să se vadă ceva depre noi, despre ce ne inspiră. Locul în care mergem în fiecare zi cu nerăbdare, pasiune, curiozitate, a dream come true – poate sună caraghios, dar chiar așa este! “

Otherside shop- Strada I.C Filliti nr. 10

Zona Centrul Vechi București
12-20 h, de Luni până Sâmbătă
https://www.facebook.com/othersidewear

Untitled_HDR2
OTHERSIDE-1008
OTHERSIDE-1058
OTHERSIDE-0782
OTHERSIDE-0740
OTHERSIDE-1083

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Adrian - November 28, 2014 at 1:22 pm - Reply

    Hainele sunt atat de interesante incat poti vedea o poveste in fiecare dintre ele. Pana in primavara sigur le vom incadra intr-un video experiemental in care le vom lasa sa se exprime liber si neconventional. De remarcat toate accesoriile pe care le-am descoperit prin tot magazinul…

  • Leave a Reply