search

Paine si Vin

posted on
March 3rd, 2017
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
2 comments

Am cam intarziat cu aceasta veste, dar bucuria de a o impartasi cu voi ramane la fel de intensa! Cel mai nou loc cool din Bucuresti este Paine si Vin!

Am fost, am admirat, am mancat, am savurat si va recomand cu toata caldura si increderea sa treceti pe aici! De fapt, nu sa treceti, ci sa zaboviti impreuna cu cei dragi, caci este un loc in care iti aduci aminte de ceea ce inseamna cu adevarat… tihna.

Ati ghicit, nu ati ghicit, stiti deja sau este pentru prima oara cand va ajunge la urechi aceasta informatie, design-ul este semnat de nimeni altul decat de celebrul Corvin Cristian si a sa echipa talentata. Si, ca de fiecare data, eu am doar laude la adresa “povestilor” pe care le spune cu atat de mult har.

Probabil ca numele acestui wine&bread bar v-a dus deja cu gandul la ceva religios si sa stiti ca intuitia voastra functioneaza corect… La deschiderea neoficiala am fost intampinati cu prescure si vin, iar in interior am regasit multe elemente de design inspirate din religie, incepand cu mobilierul auster din lemn si continuand cu clopotele ceramice (cat de minunate sunt) sau cristelnita pe post de chiuveta.

“Our idyllic “monastery” is dedicated to a community in communion, to friends who share Supper and Spirits and to knights who conquer their lady’s heart while searching for the Holy Grail in the wine section.” (Corvin Cristian)

Mancarea este absolut delicioasa, vinul la fel, design-ul fara cusur… V-am imbiat?

Paine si Vin
Str. Actor Ion Brezoianu 4 (lipit de Energiea)
01

02

03

04

05

06

07

08
Photos via corvincristian.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

2comments

 • Sanda - March 4, 2017 at 10:01 pm - Reply

  Decorul este sublim! Abia astept sa ajung acolo! Ce mult imi plac decorurile din lemn natur.

 • Vlad Tomsa - March 12, 2017 at 1:46 pm - Reply

  Buna ziua, sambata viitoare (18 martie) vreau sa organizez o masa pentru 12 persoane si as dori sa stiu ce imi puteti propune pentru meniu (aperitiv, fel principal, desert, apa, cafea) sau pentru variana a la carte.

  multumesc,
  Vlad

 • Leave a Reply