search

Pidgin Restaurant in London

posted on
May 15th, 2017
written by
Sanziana
category
LEISURE, TRAVEL
comments
1 comments

Am ajuns la concluzia ca a trecut prea mult timp de la ultima recomandare din Londra, asa ca sunt foarte incantata de descoperirea mea de astazi, restaurantul Pidgin. 

De mai bine de doua ore citesc despre acest loc si cu fiecare nou articol “rasfoit”, imi dau seama ca am facut o alegere buna. Totul a inceput de la o fotografie din interior, gasita pe Kinfolk. Am fost atrasa de simplitatea acestui spatiu, de nuanta perfecta de albastru/gri a peretelui, de mozaicul hexagonal, de austera creanga rezemata de zid… Mi-a captat atentia pe loc!

Intre timp am aflat ca Pidgin se afla pe Wilton Way, o strada pe care se mai afla un barber shop, cateva magazine care vand biciclete vintage si o cafena cu propriul radio. Este primul restaurant deschis de Sam Herlihy (fost muzician) impreuna cu James Ramsden (food writer), avand-o ca chef pe Elizabeth Allen (Elizabeth a plecat la un moment dat insa si si-a deschis propriul restaurant). Pidgin a primit si o stea Michelin anul trecut, ceea ce nu poate fi decat un semn bun, nu?

Meniul se schimba saptamanal, atat cel de mancare cat si cel de cocktail-uri si este compus din 4 feluri de mancare.

Nu stiu daca am reusit sa va conving ca merita incercat, dar eu daca ajung in Londra (putin probabil in viitorul apropiat), mi-as dori sa iau cina aici.

01

02

03

04a

04b

04

05

Photos via thetimes.co.uk, kinfolk.com, theartofplating.com, ft.com, telegraph.co.uk

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Sava - May 15, 2017 at 4:20 pm - Reply

    In londra ajunge doar cine vrea :) .

  • Leave a Reply