search

Presenting: Latissima One

posted on
August 20th, 2018
written by
Sanziana
comments
0 comments

Au trecut ani buni de cand Nespresso este singura cafea pe care o puteti bea la masa din bucataria-mi proprie…

Desi stiu ca v-am mai spus in acest rastimp ca este unul dintre brand-urile mele favorite, imi este imposibil sa va prezint espressor-ul Latissima One fara a mai sublinia macar o data ca acest brand de cafea m-a fascinat cu mult timp inainte de a-si face aparitia in Romania si continua sa o faca.
Daca incerc sa o iau intr-o oarecare ordine cronologica, cred ca m-am indragostit mai intai de reclamele cu George Clooney, apoi de design-ul magazinelor, cam in acelasi timp de gustul cafelei si de-abia mai tarziu am intrat pe taramul aparatelor de cafea, pe care inca il mai explorez (s-ar putea sa fi schimbat vreo doua sau trei espressoare in ultimii ani, dar cine tine socoteala?)…

In fine, articolul de astazi este despre un espressor si nu unul oarecare, ci “the one and only”, Latissima One. Pentru mine, cafeaua cu lapte reprezinta rasfatul de sfarsit de saptamana, ca sa nu mai spun ce mi-as mai bucura musafirii cu variatuni pe tema cafea cu lapte. Pentru asta exista Latissima One, espressorul dedicat iubitorilor de Espresso care prefera retetele de cafea cu lapte. Aparatul prepara printr-o simpla atingere de buton, retete savuroase cu lapte precum Cappuccino sau Latte Macchiato.

Disponibil in doua culori elegante, Mocha Brown si Silky White, Lattissima One este cel mai compact espressor din gama Lattissima, incadrandu-se perfect in orice bucatarie. Evident ca unul dintre motivele pentru care va prezint acest aparat de cafea si nu altul este pentru ca mi-l pot imagina asezat frumos pe blatul meu gri din bucatarie, dar si in orice alta bucatarie cu iz scandinav. Design-ul sau premium compact, cu finisaje de inalta calitate, clapeta cromata cu luciu subtil si model cu linii fine, mate il fac usor de integrat intr-un spatiu minimalist, in care accentul este pus mai ales pe forme, texturi si eleganta.

In cazul in care erati in cautare de idei de cadouri pentru voi sau pentru cineva drag, poate ar fi bine sa treceti si Latissima One pe lista, nu? Impreuna cu o selectie de capsule de cafea, bineinteles! Mai ales ca, pana pe 26 august, Nespresso ofera cafea cadou in valoare de 280 de lei, la achizitionarea acestui espressor.

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply