search

Ro Land

posted on
January 9th, 2015
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Uneori va povestesc despre locuri pe care as vrea sa le vad, alteori va recomand magazine, cafenele sau restaurante carora le-am trecut pragul si care m-au impresionat placut. Ro Land se situeaza in cea de-a doua categorie! 

Am ajuns dintr-o intamplare, mi-a placut mult mai mult decat mi-as fi imaginat, am revenit, am cumparat si m-am bucurat cu adevarat de intreaga experienta, de la design-ul interior al magazinului si pana la cel mai mic obiect selectat sa faca parte din “familia” Ro Land!

Ca sa intelegeti cat mai bine cine este Ro Land, ce isi doreste, pe cine gazduieste si cui se adreseaza, le las pe Ioana Mitu si Alina Bucur sa va spuna totul despre acest concept store inedit:

“RO.LAND a venit in primul rand ca idee de promovare e designului contemporan romanesc care a evoluat enorm in ultimii ani, insa nu suficient ca multi dintre noi sa renunte sa cumpere branduri din afara in favoarea brandurilor romanesti.
Ajutate de experienta noastra in domeniu (Alina Bucur e curator la MNAC , iar Ioana Mitu a fost jurnalist de lifestyle timp de 8 ani de zile) am incercat sa facem o selectie inedita de produse pentru magazin, sa adunam laolalta design de fashion, design de produs , pana la cosmetice si jucarii de copii, gandite toate de catre romani din tara sau din afara tarii.

Majoritatea pieselor din magazin sunt unicat sau in editie limitata, datorita faptului ca sunt realizate manual, asadar selectia magazinului este intr-o continua imbogatire si schimbare organica.

Pe langa dorinta de a deveni un punct de referinta pentru toti cei care vor sa afle trendurile locale, RO.LAND e in acelasi timp un proiect menit sa promoveze scena artistica romaneasca contemporana in afara tarii, in randul strainilor care viziteaza Romania si sunt curiosi despre ce inseamna produs local sau vor sa ia cu ei in bagaj un suvenir “Made in Ro” . Tocmai pentru a ajunge mai usor la ei, RO.LAND a deschis prima sa locatie in galeria The Grand Avenue din Calea 13 septembrie, nr.90. “

Designerii pe care ii puteti gasi la Ro Land sunt: 2Noir, Adelina Ivan, George Neagu, David Sandu, Cristian Samfira, Răzvan Vâlceanu, Corina Vladescu, Bone jewellery, Gabriel Geller, Mihaela Zvîncă, Wild Olive, Natural Nutrition, Andra Cîrlingeanu, Parlor, Coca Zaboloteanu, Bianca Georgescu, Living en Bermudas, Wolf 25, Le Petit Indigent, Imaculatura, Andreea Taviţian, Patzaikin, Care? Cutare!, ArtizAna Beadwork, Florin Dobre, Stereo Socks, Don Papillon, Prototip, Irina Mihaiu, Wagner Arte, Silva Artis, Cristina Bulat, Suzana Dan, Diana Manole, Diana Tudose, Corina Olaru, Leonard Zărnescu, Anda Bolohan, Daniela Crăciunoiu, Alexandra Gavrilă, Designers for Kids, Abbit & Bear, Eyecandy Monsters, ACBC Design(Advanced Children Basic Clothes), Minitremu, Meda Samson, Ludique.

Magazinul e adresat tututor iubitorilor de produse inedite, celor care nu vor sa se imbrace sau sa faca cadouri in serie, celor care vor sa ia pulsul trendurilor in materie de design romanesc contemporan si last but not least, celor ce vor sa sprijine designerii romani in drumul lor catre succesul lor national si international.

RO.LAND
The Grand Avenue, Marriott Hotel
Luni – Sambata :10h30 – 20h00
Duminica: Cu programare
01
02
03
04
05
06
07
08
09

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply