search

Romanian Design Week 2017

posted on
May 23rd, 2017
written by
Sanziana
comments
0 comments

Editia din acest an a Romanian Design Week a inceput sambata, 20 mai, iar in cazul in care nu ati reusit sa ajungeti inca, nu va impacientati, mai e timp! 

Programul este compus din expozitia centrala ce este gazduita de viitorul Mega Image Concept Store, de pe strada Grigore Cobalescu 45, plus alte 40 de de evenimente satelit organizate de partenerii RDW. Spatiul principal al Romanian Design Week 2017 prezinta, in plus, peste 10 expozitii capsula, precum si o serie de conferinte care vor supune atentiei publicului cele mai actuale subiecte din universul designului.

Au loc atat de multe conferinte, workshop-uri si evenimente pana pe data de 28 mai, incat mi-a fost extrem de greu sa fac o selectie a celor care imi fac cel mai mult cu ochiul. Am izabandit totusi si ma prezint astazi, in fata voastra, cu lista mea subiectiva de “MUST SEE”:

1. TEMPINI SOLUTIONS // UNTITLED PLANES by Eliza Yokina – 23 mai, 18:00-22:00
O serie de planuri organizate sa defineasca, dar nu sa controleze un spatiu fragmentat. Spatiul poate fi experimentat ca o cale sau un pasaj catre ceva. Materiale folosite: placi ceramice de mari dimensiuni, alama, sticla, materii prime precum argile, minerale, nisip, quartz, feldspar, silica, kaolin. Mai multe informatii, aflati de AICI!

2. UBIKUBI // A PRODUCT’S JOURNEY – 22 mai-24 mai, de la ora 19:00
Delicii culinare si hrana pentru gandire in Crocant, cel mai nou bakery shop din Bucuresti.

Ubikubi creeaza un spatiu alternativ de expozitie in care designeri, arhitecti si entuziasti ai designului sunt invitati sa vizioneze si sa testeze noua colectie Ubikubi, dar si produse care au devenit deja clasice. Mai multe informatii aflati de AICI!

3. ACUARELA BISTRO // DIN VISCRI CU DRAG – 24 mai, 18:00 -22:00
Acuarela și Instantly.be aduc in Bucuresti o selectie de instantanee din viata satului transilvanean Viscri. Pozele au fost postate timp de 12 de luni pe contul de instagram #Viscrigram de Alexu Toader, un tanar art director care a renuntat la claxoanele din Bucuresti pentru ciripiturile si viata domoala a Viscriului. Mai multe informatii aflati de AICI

4. CALUP // CALUP SPACE STARTER – JUST USE IT! – 28 mai, 13:00-17:30
Calup va invita pe 28 mai, la Gradina Divan pentru lansarea noului program Calup Space Starter. CSS este o retea de spaaii si oameni creativi dedicati explorarii urbane si interventiilor design & build prin care reactiveaza spatiile nefolosite din orase. Motoul lor este: Just use it! Mai multe informatii gasiti AICI

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply