search

Romanian Design Week

posted on
May 19th, 2016
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Un eveniment pe care il astept in fiecare an cu sufletul la gura si de care ma bucur ca de un cadou indelung ravnit, este Romanian Design Week. Si, ce sa vedeti, incepand de maine, 20 mai, bucuria mea se poate declansa!

Este adevarat ca va trebui sa-mi dozez intelept entuziasmul, caci editia acestui an se va incheia pe 5 iunie, ceea ce inseamna ca se vor petrece o sumedenie de lucruri frumoase timp de 17 zile. Sediul expozitiei centrale va fi in Piata Amzei, dar Bucurestiul va fi impanzit de evenimente colaterale, proiecte si evenimente tematice, petreceri, lansari, workshopuri si conferinte, precum si targuri sau expozitii capsula. Fiti fara grija, ma voi stradui sa va tin la curent, va voi povesti unde mi-as dori eu sa ajung, ce mi-a placut si ce cred ca nu trebuie sa ratati.

Pana una alta, sa incepem cu ziua de maine, prima din cele 17:

La vernisajul expozitiei centrale, In Piata Amzei, vor fi prezentate lucrarile a 150 de designeri si arhitecti romani! In aceeasi seara si in acelasi loc, va avea loc si vernisajul expozitiei “A Turn for the Better”, semnata de Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia si Suedia, tarile invitate in cadrul noii editii! Iar dupa orele 23, incepe afterpartul la Institute, the Café.

Iar sambata, 21 mai, de la orele 18.00, va avea loc vernisajul Diploma Selected, expozitie capsula care aduce in prim plan dialogul artistic intre 12 profesionisti din industriile creative si 12 proaspeti absolventi ai facultatilor vocationale.

Ma opresc pentru moment, caci v-am facut deja program in urmatoarele doua zile, revin cu recomandari cat mai curand!

Photo via IQads

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply