search

Spread the Love, come to AUTOR

posted on
May 8th, 2015
written by
Sanziana
category
JURNAL P.S.
comments
0 comments

Stiti deja ce program aveti in acest week-end? Si daca da si daca nu, editia de primavara a targului de bijuterie contemporana AUTOR trebuie sa se gaseasca pe lista voastra!

Sunt extrem de multe lucruri de vazut, de facut de admirat… Concret:

“Pe 9 și 10 mai la Sala Dalles, bijuteria contemporană din România e în plină efervescență, iar asta se vede cel mai bine atunci când artiștii sunt față în față cu publicul, dar și cu atât de mulți artiști din țări și medii creative diferite. Autor face acum parte din circuitul internațional, cu standarde la nivelul celorlalte evenimente din domeniu – Joya Barcelona, Legnica Polonia, Blickfang Viena etc – și cu designeri ce pot intra oricând în selecțiile marilor galerii internaționale de bijuterie contemporană.

Întrebarea pusă de AUTOR, “Will you?” a primit mult peste 150 de “DA”-uri, dar iată, după decizii ale juriului și săptămâni de lucru, cine sunt cei pe care îi vei cunoaște în weekend la Autor:

Ag Art, Alexandra Nacu Jewelry, Alexandru Lupu, Alina Carp, Alina Constantin Ceramics, Alis Lalu, Alisa Letsius Jewelry, Alja Neuner, Ana Marchetanu, Ana Oglejan, Anca Pandrea, Andra Lupu, Andreia Popescu, Angelina Tsvetkova, Arina Nitulescu, Asia Petrovam, Assamblage School, Atelier Jamais by Rada Ureche, BashoU, Blick / Evgeniya Tsancov & Yana-Tankovska, C14 / David Sandu / Adina Marin / Irina Moise / Adelina Petcan, CHAN Po Fung, Chevalley Cedric, Cleopatra Cosulet, Corina Fakesch, Corina Mardari, CRISSARA JEWELRY, Davide Zambon, Elin Flognman, Elisabeth Habig, eMe by Mea Batis&Nuša Bernot, GI JEWELLERY BY ISABELA GROZA, Hana Karim, A 47-a by Ioana Ardelean , Irina Moise, Iza Vişoianu / snob, Kalina Filcheva, Krama, Lauren Ryan, Liana Sălăgean, Lucienne, Maria Filipescu, Mariana Tănăsescu, Marie-Eve G. Castonguay, MaryG. Design, Moogu / Andreea Mogoşanu, MOST / Monica Stănescu Jewelry, My Precious Buzztard, Neva Balnikova, Nevers & Nadja Zerunian, Noha Nicolescu, Odette Lupu, Omri Goren, Paul Popa, Petcan Adelina, Polina Dimitrova, Raluca Buzura, Romana Ţopescu, Sébastien Carré, Secarea Gabriela, Simeon Shomov, Simona Ghiga, Steffi Goetze, The Awesome Project, T-SQUARED Tami Eshed, Utopic by Mona Vulpoiu, Vaggione Andrea,Velislava Bozhinova, Victor Pavlov, Vivasmith by Deborah Vivas, Ye-Jee Lee, YOSSEF NAOR / SOLO LINE.

AUTOR este o scenă deschisă pentru toți cei care iubesc, crează și poartă bijuteria contemporană, deci urcă în lumina reflectoarelor și uită de barierele dintre lumi pentru două zile consecutive, 9-10 mai, la Sala Dalles.

Recomandat de… Alexandrina Hristov
Îi recunoști oricând vocea, tablourile, versurile pline de subânțelesuri și vocalele dulci: Alexandrina s-a născut la Chișinău dar s-a lansat cu primul album în București, în 2009. Știi că în 2009 a fost și prima ediție AUTOR? Iar noi nu credem în coincidențe, ci în semne, așa că sâmbătă, în prima zi de Autor, Alexandrina va face propria selectie de bijuterii/artiști, pe care îi vei putea recunoaște apoi după placuta decorativa care atestă acest lucru.

Focus designer – Alina Carp 
În 2011, Alina Carp a renunțat la cariera corporatistă pentru o dragoste veche: bijuteria. Și nu a privit o clipă în urmă – a studiat la Assamblage cu David Sandu și la Alchimia cu Ruudt Peters, iar din 2010 expune la evenimente internaţionale de renume: Gioielli în Fermento/Italia, Joya Barcelona, Sieraad – Olanda sau Alliages- Franţa. În weekend, Alina vine cu o colecție spectaculoasă despre Ana lui Manole, povestită în texturi organice din rășini, rețele fine de alamă, otel și pigmenți.

Invitat special: Krama Institute of Contemporary Jewellery
În această ediție de primăvară, invitații speciali sunt din Grecia: Institutul de bijuterie contemporană Krama vine din Atena pentru AUTOR 13, pe 9-10 mai, la Sală Dalles, cu o selecție de lucrări ale studenților absolvenți ai școlii de bijuterie contemporană Krama.

Autor Magazine #2: The Loving Issue la Autor 13
După o lansare glorioasă acum câteva zile la MNAC , vei putea cumpara al doilea numar al revistei Autor Magazine, The Loving Issue, în cadrul Autor 13, pe 9 și 10 mai, la Sala Dalles.
Primăvara asta, Autor se joacă de-a Cupidon – aduce în același loc bijuterii, povești, creatori și idei, iar mai departe… dar ce se întâmplă mai departe trebuie să vezi cu ochii tăi! “

Programul târgului:
sâmbătâ 9 mai: 11.00 – 20.00
duminică 10 mai: 11.00 – 20.00
Bilet de intrare: 10 lei

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply