search

Steam Coffee Shop

posted on
December 12th, 2014
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Nu aveti idee de cand astept deschiderea Steam Coffee Shop, de fapt nici eu nu ma stiu cate luni au trecut, dar fac imediat socoteala!

I-am descoperit dintr-o pura intamplare in aceasta vara, la Electric Castle, mai exact pe la sfarsitul lunii iunie. Din secunda in care am vazut logo-ul si am gustat din cappuccino, am vrut sa aflu cine sunt, cand vin in Bucuresti si cand pot scrie despre ei. Ei bine, am avut un pic de asteptat, dar, gata, de azi ma pot si va puteti bucura de Steam Coffee Shop!

Conceptul este unul pe cat de simplu, pe atat de frumos. Steam isi propune sa creeze in cele mai mici spatii din Bucuresti locuri in care sa prepare si sa serveasca cea mai buna cafea. Produsul vedeta va fi To Go-ul, iar cei cativa metri patrati dedicati cafelei, vor gazdui barista profesionisti care vor putea sa controleze foarte bine calitatea boabelor.

Echipa Steam a aparut din dorinta de a educa in ceea ce priveste cafeaua. Vlad Buda, Dani Ursan si echipa de la prajitoria Origo s-au unit pentru a transforma fiecare vizita in coffee shop intr-o bogata experienta, generata de pasiunea pentru cafea si tot ceea ce presupune procesul ei de preparare si servire.

Vlad este campion Brewers Cup, atat el cat si Dani fiind barista profesionisti cu experienta internationala in acest domeniu. Boabele sunt prajite de Origo, locul care prin educatie si profesionalism a oferit o perspectiva noua asupra cafelei.

Prima locatie s-a deschis pe strada Uruguay, numarul 22, Piata Charles de Gaulle. A doua locatie se va deschide in curand in Piata Romana.

Program:

Luni-Vineri: 07.30-20.00
Sambata-Duminica: 09.30-18.00
DSC_0249
DSC_0262
DSC_0281
DSC_0282
DSC_0575
DSC_0389
DSC_0508
DSC_0418
DSC_0592
DSC_0608

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply