search

Tempini showroom in Bucharest

posted on
December 9th, 2016
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Marturisesc ca ma exaltez atunci cand reusesc sa ma numar printre primii care prezinta un spatiu nou si spectaculos. Astazi va invit in showroom-ul Tempini!

S-a deschis ieri, iar eu l-am vizitat si savurat miercuri. Showroom-ul se afla pe strada Frumoasa la numarul 19 (daca nu s-ar fi numit astfel strada, probabil ca nu as fi mentionat-o), intr-o casa veche, de o frumusete rara, cu multe detalii originale, pe care, o data ce le observi, nu ti le mai poti scoate din minte. Recomand sa va aruncati la inceput un ochi peste fotografii, apoi sa reveniti si sa zaboviti pret de cateva secunde pentru a savura cu adevarat detaliile.

Acum a venit momentul sa va spun cine este Tempini si de ce ar trebui sa treceti pe aici. Compania este italieneasca, exista din anul 1921 si este o afacere de familie. Primii pasi facuti au pozitionat brand-ul ca furnizor de ceramica, sanitare si mobilier de baie. Astazi, este mult mai mult de atat… Tempini selectioneaza si colaboreaza cu cele mai prestigioase brand-uri din lume din domeniul amenajarilor interioare si design-ului ambiental.

“Este o afacere de familie, facem totul din pasiune, ne propunem sa oferim calitate, inovatie, traditie, ne place sa spunem povestile din spatele produselor, sa pastram vie traditia si sa-i facem pe cei care ne trec pragul sa se simta ca acasa”.(Tempini)

Eu m-am simtit tare bine in vizita, pot sa va asigur de asta! Da, am facut si pasiuni, cum altfel? Mi le-am notat cu grija, ca sa va pot povesti despre ele. Prima iubire, artistul italian Stefano Bombardieri (rinocerul din curte)! Stefano Bombardieri are o slabiciune pentru animalele mari, foarte mari, in special pentru cele din safari, pe care le sculpteaza si pe care le “scoate” apoi in strada. Probabil ca animalul sau favorit este rinocerul, caci il considera alter-ego-ul sau si l-a sculptat in nenumarate marimi si ipostaze, dorindu-si ca privitorii sa exploreze multiplele fatete ale personalitatii animalului. Daca va veti plimba prin showroom, veti avea ocazia sa vedeti mai multe creatii ale artistului.

A doua iubire, robinetii de marmura IB Rubinetti, un alt minunat brand italienesc fondat in 1985. Am rasfoit catalogul si nu vreti sa stiti ce dorinta m-a lovit de a-mi schimba robinetii… Ar mai fi si o treia iubire care are legatura cu lemnul vechi si o a patra care este despre teracota pictata manual, dar parca nu le-as enumera chiar pe toate si v-as lasa sa le descoperiti singuri.

Cam asta a fost povestea mea din aceasta dupa-amiaza de vineri! Week-end inspirat sa aveti…

Tempini: Strada Frumoasa nr.19
Web-site: tempini-romania.ro
Facebook: facebook.com/tempini.romania
Instagram: instagram.com/tempini_international
01
02
03
04
05
06
07
08
09
011
011a
012
012a
012b
013
014
015
016
017
018
019
020
021
022
023
024
025
026
027
Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply