search

Terrazzo Trend

posted on
June 6th, 2017
written by
Sanziana
comments
0 comments

V-ati intors relaxati? Eu, una, chiar simt ca mi-am reincarcat un strop bateriile, asa ca iata-ma din nou in fata calculatorului, povestindu-va despre un trend pe care il ador: terrazzo!

Desi nu obisnuiesc sa urmaresc cu atentie sporita trend-urile, ma lovesc de ele destul de des si uneori, mai rar ce-i drept, chiar imi capteaza atentia. De ceva vreme sunt fermecata de aceasta revenire a terrazzo-ului, despre care sigur ati mai auzit in trecut, dar care acum pare sa fi prins aripi…

Ce este terrazzo? Ei bine, este vorba de un material compozit, inventat prin secolul al XV-lea in Venetia, realizat din resturi de marmura si granit, folosit ca o alternativa ieftina de podea, creand totusi senzatia unui mozaic. “Spre deosebire de terrazzo-ul istoric, cel folosit astazi in design este un mix de resturi de marmura de marimi diferite, cu o densitate mai scazuta dar cu un efect grafic de un mai mare impact. ” (italianbark.com)

Partea cea mai interesanta este ca nu trebuie sa va mai limitati doar la o podea terrazzo… Variantele de a introduce acest confetti look in interiorul casei sunt extrem de variate, de la blat de bucatarie, tapet, chiuveta sau perdea de dus si pana la creioane cu pattern terrazzo!

Am ales sa va prezint astazi doar o mica, foarte mica parte din optiunile pe care le aveti:

Perdea dus
5544290050012_000_b

Platou Confetti OK Design prin Intro
Screen Shot 2017-06-06 at 10.18.09

Creion Terrazzo HAY prin Intro
Screen Shot 2017-06-06 at 10.19.48

Tapet Papermint
granite-collection-memphis

Chiuveta Terrazzo
Screen Shot 2017-06-06 at 10.37.44

Podea terrazzo in cafeneaua Paradiso
nomos-groupement-d-architectes-miguel-de-guzman-paradiso

Tapet terrazzo Ferm Living prin The Home
getimage.ashx

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply