search

The End of Innocence in revista C4US

posted on
August 7th, 2012
written by
Sanziana
category
FASHION, PICTORIALE
comments
0 comments

Sfarsitul incocentei este propunerea Visuell de editorial romanesc aparut intr-o revista romaneasca nou-nouta, C4US

Tema primului numar este “The End”, de aici si titlul pictorialului “The End of Innocence”, realizat de stilistul Marian Palie si de fotograful Tibi Clenci.

Si daca va intrebati cine si de ce se mai incumeta sa lanseze reviste romanesti in ziua de azi, echipa C4US are un raspuns pentru voi:

“In momentul in care mari trusturi media se dizolva si cohorte de proroci prevestesc, cu voce tare, o lume complet digitalizata, a vorbi despre si a propune o noua publicatie intr-un context complet incert pare o nebunie, un nonsens si, nu in ultimul rand, o absurditate. Și totusi platforma C4US (Creative for Us) nu isi propune sa se transforme intr-o disruptie, ci mai degraba intr-un gest firesc de normalitate intr-un peisaj mult prea zgomotos, unde reperele si valorile sunt profund deranjate, unde discursul calm, echilibrat si argumentat este de multe ori ocolit in favoarea stridentelor”.

C4US este o revista cu viziune, o revista in care compromisurile nu par sa aiba loc, o revista pe care sper sa o cumparati. Vedeti aici de unde!


Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply