search

The Home and Shop of Alessandro D`Orazio and Jannicke Krakvik

posted on
June 22nd, 2017
written by
Sanziana
category
DECO, INTERIOARE
comments
0 comments

V-ati intrebat vreodata cum ar arata un interior in care stilul scandinav se imbina cu cel italinesc? Casa in care locuiesc Alessandro D’Orazio si Jannicke Krakvik este un prim exemplu! 

Desi nu mai are rost sa specific, iata ca o fac: Alessandro este italian, iar Jannicke este norvegiana si impreuna locuiesc in Oslo, in acest apartament atat de special, care este si magazin in acelasi timp, Kollekted by pe numele sau.

Nu stiu ce parere aveti voi (dar mi-ar placea sa aflu) despre design-ul interior al acestui spatiu, dar pe mine acele nuante de albastru ale peretilor, ale usilor sau ale mesei din bucatarie, m-au uns pe suflet. Probabil ca nu as avea curajul sa fac ceva similar si cred ca mi-ar fi si un pic teama sa nu ma plictisesc prea repede de culoare, dar in acest moment sunt fermecata!

“Subconsciously, we’re probably a blend of Italian and Scandinavian styles. Italians tend to have a larger perspective in terms of color and architecture. In Scandinavia, we’re more minimalistic and cozy. So we try to bring together the best of both”, povesteste Jannicke.

01

02

03

04

05

06

07

08
Photos via sightunseen.com, nytimes.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply