search

The new Prodplast workspace

posted on
June 15th, 2018
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Imi propusesem sa va povestesc despre cu totul si cu totul altceva astazi, dar, la ceas de seara, am primit fotografiile cu birourile Prodplast si m-am razgandit pe loc! 

Ce noroc pe mine ca ma pot razgandi pe ultima suta de metri, nu? In fine, parca nu as zabovi, totusi, asupra acestei laturi a povestii si as trece direct la subiect! De acord?

Prodplast, o companie romaneasca infiintata in 1957, care, de curand, a devenit prin proiectul Biodeck si primul furnizor din Romania de farfurii, pahare, tacamuri, saci si pungi facute 100% din surse regenerabile derivate din plante, este primul proiect de design interior in care nu m-am aventurat singura, ci alaturi de Irina Pogonaru. Exact cum ii marturiseam si ei aseara, tare mandra sunt de de produsul final, de ceea ce am reusit sa facem impreuna si de cum ne-am completat reciproc! In plus, ca o nota de subsol, cred ca imi era si extrem de dor de munca in echipa.

Revenind la design-ul interior al acestor birouri, am incercat sa cream un spatiu, in linii mari, minimalist, cu accente de culoare si detalii, speram noi, surprinzatoare! Obiectele sanitare au fost alese de la Lusso Stone, accesoriile sunt Moustache, Design Letters, Desenio sau Lucrin, corpurile de iluminat sunt Muuto, Petite Friture, Flos, Aromas si HK Living.
Iar peretele din holul de la intrare este designed by Evelin Bundur.

Cam atat am avut de spus, acum las fotografiile sa “vorbeasca”:
Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply