search

The SUHD Digital Art Gallery

posted on
July 3rd, 2015
written by
Sanziana
category
JURNAL P.S.
comments
0 comments

Este indicat si incredibil de placut uneori sa iti rupi cateva minute si sa reflectezi asupra unor momente, clipe, evenimente. Eu asta mi-am propus sa fac in aceasta dimineata!

Si ma gandeam la cel mai recent proiect din care am facut parte. Totul a inceput cu o idee, aceea de a crea prima galerie de arta digitala SUHD. Ideea s-a transformat intr-un frumos proiect in care, la inceput, am fost implicata eu, alti trei bloggeri si Galeria de arta, Artmark. Povestea continua cu aparitia artistilor digitali dornici sa intre in competitie si sa aiba sansa de a-si expune lucrarile in cadrul galeriei de arta digitala SUHD.

Nu stiu cum sa va descriu sentimentul care m-a invaluit din clipa in care mi-am dat seama de cat de mult talent sunt inconjurata, cand am realizat ca mi se ofera oportunitatea de a cunoaste artisti pe care nu stiu in ce alt context i-as fi putut intalni. Cred ca am fost coplesita si mandra in acelasi timp!

In urma competitiei si a voturilor, au aparut si castigatorii:

Elena Greta Apostol din echipa mea, Razvan Dumitru din partea lui Maurice Munteanu, Vlad Anghel a fost artistul castigator al Cristinei Bazavan si Serebe, castigatoarea Janinei Nectara. In aceasta formula finala ne-am prezentat in urma cu doua seri la evenimentul mult asteptat, galeria de arta digitala SUHD!

S-ar putea spune ca emotia m-a urmarit pe tot parcursul proiectului. Am avut emotii la inceput, in timpul competitiei si mai ales acum, in cadrul evenimentului final! Stiam foarte bine, ba chiar in detaliu lucrarile Elenei Greta Apostol dar in secunda in care am pasit ina Galeria de arta Artmark si le-am vazut ruland la dimensiuni mari pe ecranele televizoarelor Samsung SUHD, ati ghicit, da, m-am emotionat!

Si sunt aproape sigura ca acelasi sentiment, daca nu cumva chiar mai puternic, a incercat-o si pe Greta. Sa-ti vezi operele expuse, oameni care le admira si sa ai sansa sa explici, sa povestesti care a fost ideea de la care ai pornit, cred ca este un moment asupra carua merita sa staruiesti macar un pic. Eu am staruit!

Sa va povestesc ce a vrut sa spuna artista prin creatiile ei? Ok… ” Totul a pornit de la ideea ca “senzationalul” ramane neschimbat. Un moment care a zguduit tabloidele vremii a fost clipa in care Marilyn s-a trezit cu fusta in vant. Daca acelasi lucru s-ar fi intamplat in zilele noastre, probabil ca ar fi fost in continuare pe prima pagina a revistelor. Un alt moment important: aselenizarea. Cum ar fi fost daca si pe atunci orice excursie s-ar fi facut de dragul check-in-ului? Cat despre Andy Warhol stim cu totii cate controverse a starnit la vremea lui. Ca sa ramana in centrul atentiei trebuia sa fie mereu la curent cu ceea ce se intampla in lumea mondena, asa ca pe ziarul contine headline-uri cu Kim Kardashian, Miley Cyrus, etc. “

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply