search

The Wedding Gallery

posted on
October 17th, 2016
written by
Sanziana
comments
0 comments

Stiu, veti spune ca sunt casatorita si ca nu am de ce sa merg la un targ de nunti, dar eu de la The Wedding Gallery chiar nu lipsesc!

Am si o explicatie, poate chiar mai multe daca ma gandesc bine… In primul rand pentru ca este un eveniment semnat de Iris, in al doilea rand pentru ca se desfasoara in Concept Store Iris, spatiu de care sunt sigura ca v-ati indragostit lulea, asa cum am facut-o si eu acum ceva timp. Si cred ca as mai putea insira cateva motive fara sa ma straduiesc prea tare, dar mai bine va povestesc ce se va intampla intre 21-23 octombrie la The Wedding Gallery:

Fiecare colt iti va spune o poveste, fie ca este WEDDING IN NATURE, COLORS OF 2017 sau NUNTA LA MANSARDA. In stil clasic sau modern, minimalist sau vintage chic, toate elementele si set-up-urile prezente in galerie sunt atent selectate si pregatite de oameni plini de pasiune si dragoste pentru frumos.

In cazul in care esti in cautarea nuntii de poveste, consilierii The Wedding Gallery te vor însoți pas cu pas in aceasta calatorie minunata pentru a-ti dezvalui toate secretele unei nunti memorabile, pline de rafinament, in tendintele anului 2017.

In plus, doi dintre cei mai renumiti floristi internationali – Linda Nielsen (Danemarca) si Saroch Promsiri (Anglia) vor face demonstratii live sambata 22 oct, intre orele 14:00 – 15:00.

Iar duminica 23 oct, in acelasi interval orar, designerul floral Nicu Bocancea iti va realiza buchetul de mireasa mult visat.

Program The Wedding Gallery:
Vineri 15.00 – 21.00
Sâmbătă 10.00 – 21.00
Duminică 10.00 – 18.00

Eu de mers merg, nu m-am decis inca in care dintre zile, dar mai am un pic de timp!

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply