search

The Wedding Market 2017

posted on
March 13th, 2017
written by
Sanziana
comments
0 comments

Pentru ca imi place tot ce tine de The Wedding House, pentru ca iubesc acest loc, pentru ca sunt fascinata de fiecare nunta care a avut loc aici… Va anunt ca se apropie cea de-a treia editie The Wedding Market!

De-abia astept sa ajung, sa admir, sa ma plimb si sa zambesc la acest targ de nunti… altfel. The Wedding Market este o alternativa fresh si plina de inspiratie la targurile de nunti clasice, banale. Un targ pentru nunti relaxate, romantice, country-chic. Un garden-party cu o selectie atenta de furnizori talentati si pasionati, mancare delicioasa, muzica buna, decoruri chic, limonada, beculete in copaci si zambete.

Editia a 3-a va avea loc duminică, 7 mai 2017, intre orele 12 si 7pm. Organizat de Wedding House, targul isi propune sa adune cei mai buni profesionisti din domeniul evenimentelor si sa ofere viitorilor miri o multitudine de idei fresh, modelate cu pasiune si daruire de catre oameni creativi, ce ii vor ajuta sa-si creioneze o zi de poveste.

Primele doua ore ale evenimentului sunt dedicate VIB (Very Important Brides) – viitoarelor mirese care urmeaza sa aiba nunta la Wedding House, insoțite de partenerii lor – si unui public format din viitoare mirese si miri de pretutindeni. Numarul de locuri pentru VIBs este limitat la 300 de persoane, pentru a permite fiecarui cuplu sa interactioneze cu furnizorii.

Accesul in primele doua ore ale evenimentului este posibil pe baza de inregistrare in prealabil pe formularul de pe site (http://theweddingmarket.ro/bilete/) Dupa ora 2pm accesul este permis publicului larg, care este invitat sa se bucure de efervescenta creativa a unui targ cu vibe de festival, dornic de a petrece o escapada de o zi, in mijlocul naturii.

De-abia astept!

www.theweddingmarket.ro
www.theweddinghouse.ro

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply