search

The Wedding Market

posted on
April 6th, 2016
written by
Sanziana
comments
0 comments

Imi era un dor de The Wedding House, ceva de nedescris! Noroc ca intr-o luna si fix doua zile am motive intemeiate sa dau pe-acolo, caci are loc The Wedding Market

Anul trecut, la prima editie (nu ma intrebati ce am facut caci nu mai stiu), nu am reusit sa ajung si, cu mare sinceritate va spun, am regretat teribil. Nu mai repet greseala, iar de data aceasta ma prezint pe 8 mai cu surle si cu trambite.

Sa va povestesc, insa, ce este The Wedding Market… Este un targ de nunți… altfel. O alternativă fresh & plina de inspiratie la targurile de nunti clasice, banale. Un targ pentru nunti relaxate, romantice, country-chic. Fara fite, scaune imbracate in huse de satin, covor rosu sau aranjamente kitsch. Cu o selectie atenta de furnizori talentati si pasionati, mancare delicioasa, muzica buna, decoruri chic, limonada, beculete in copaci si zambete.
The Wedding Market va fi un eveniment organizat anual la The Wedding House, la inceputul fiecarui sezon – o traditie a locului.

Nu, nu am uitat ca m-am maritat in urma cu aproape trei ani de zile, dar mai sunt multe alte evenimente pe care le pot serba la The Wedding House, sa stiti! De exemplu: un garden party relaxat, o zi de nastere, o lansare si lista poate continua fara doar si poate.

Pana una alta, daca povestea mea nu v-a convins sa veniti, poate o va face filmuletul de prezentare :

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply