search

Urban by Nature Competition / INCHEIAT

posted on
August 25th, 2016
written by
Sanziana
category
CONCURS, LEISURE
comments
0 comments

Daca mai exista cineva care se intreba daca imi place natura, as dori sa spulber orice urma de mister si sa afirm clar si raspicat ca DA, iubesc plantele, florile, frunzele, copacii, iarba… sunt indragostita lulea de natura!

Cred ca este unul dintre acele subiecte pe marginea carora as putea vorbi ore in sir fara sa mi se para ca exagerez, fie ca este vorba de plantele de la fereastra, de copacul din fata sau din spatele casei, de visul de a avea o curte sau de decorul unui eveniment.

Stiind toate aceste lucruri despre mine sau aflandu-le acum, va imaginati ca in clipa in care Strongbow mi-a propus sa va povestesc despre pasiunea mea pentru natura si sa va provoc si pe voi sa o faceti, n-am stat deloc pe ganduri.

Inainte de a va da toate detaliile provocarii Urban by Nature, simt parca nevoia sa va arat (in cazul in care nu ati vazut deja) superba desfasurare de forte marca Strongbow din Johannesburg. Nici nu stiu de cate ori am vizualizat acest video, am pierdut sirul:

STRONGBOW FIRST ACT, GOLD APPLE REMIX JOHANNESBURG, SA from andree on Vimeo.

Impresionant, nu?
Ati vazut si mierla mierla supradimensionata, realizata din gazon verde natural, in mijlocul Bucurestiului, la kilometrul zero?
13557671_1199682410074991_8263669751938569146_n

Actiunea, care se inscrie intre initiativele pornite de Strongbow la nivel global, face parte din platforma de comunicare Urban by Nature, lansata anul trecut de catre Strongbow si are ca scop comunicarea intr-un mod inovator si modern a principalului mesaj de brand: integrarea naturii in oras prin initiative originale si ingenioase.

Ei bine, despre integrarea naturii ma gandeam si eu sa vorbim astazi. In deschiderea acestui articol, ati vazut cateva imagini cu decoruri realizate de mine in care da, da, da, am integrat natura ( superbul aranjament suspendat din colaj este realizat de Andreea Banita).

Provocarea pe care o lansez astazi, 25 august si care va dura pana pe data de 31 august este sa imi aratati fotografii in care voi integrati natura in viata voastra. Nu conteaza daca este vorba despre un colt din casa sau din curtea voastra, daca este un loc public, o terasa, un parc, o gradina botanica… Aratati-mi unde comunicati voi cel mai bine cu natura si cea mai apreciata fotografie va fi premiata. In plus, fotografia nu trebuie facuta acum, puteti folosi orice fotografie, mai noua sau mai veche, care va apartine.

Concret, ce aveti voi de facut:

1. Sa fotografiati sau sa folositi o fotografie mai veche cu coltisorul vostru preferat de natura oriunde s-ar afla el.

2. Sa postati fotografia in perioada 25-31 august pe contul personal de facebook.

3. Sa folositi hashtag-urile: #urbanbynature, #visuellstrongbow, #urbanbynaturecompetition

Ce puteti castiga?
Premiul consta intr-o invitatie pentru doua persoane pe data de 3 septembrie la “Appletone party” by Strongbow, o petrecere exclusivista cu muzica buna (Peter Bjorn and John, Sono, Jurjak, Never Over) intr-o locatie secreta situata in Bucuresti, la care sigur vreti sa ajungeti. Plus gama de cidru Strongbow!

Castigatorul (fotografia care strange cele mai multe like-uri) va fi anuntat in cadrul acestui articol pe data de 1 septembrie. Asadar, declar competitia deschisa!

***Castigatoarea concursului este Diana Ispas!***

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply